Paloma

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50-55 cm)
Syntymäaika: 2014

11.2.2017
Paloma löysi kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

5.1.2017
Reipas Paloma ei voi ymmärtää: miten kukaan ei ole tarjonnut sille kotia. Paloma on kaunis ja iloinen tyttö, joka takuulla tuo iloa ja vauhtia uuden omistajansa elämään!

Paloma on utelias ja luottavainen tyttö, joka on takuulla ensimmäisenä kiipeämässä syliin, kun aitaukseen menee. Välillä Paloman tervehtimiset ovatkin vähän yli-innokkaita, mutta ihmekös tuo, kun tarhalla koirat eivät koskaan saa riittävästi huomiota ihmisiltä.

Paloma tulee kohtuullisen hyvin toimeen aitauksen muiden koirien kanssa. Se saattaa kuitenkin hieman pörhistellä toisille nartuille, joten ensisijassa toivoisimme sille kaveriksi urosta tai sitten paikkaa ainoana koirana. Ja yksi asia ainakin on varmaa: Palomasta saa mahtavan reippaan lenkkeilykaverin säähän kuin säähän ja vaikka miten pitkille vaelluksille. Eikä joku kiva yhteinen harrastuskaan olisi Palomasta hassumpi juttu!

2.3.2016
Paloma on reipas ja aktiivinen tyttö, joka haaveilee liikunnallisesta kodista!

Isossa ulkoaitauksessa vastaan juoksee oitis kauniin ruskea tyttökoira, jonka häntä huiskuttaa villisti ilosta ja silmät loistavat onnesta. Se on Paloma. Paloman menneisyys on tuntematon, mutta sen niin kovin avoimesta suhtautumisesta vieraisiin ihmisiin voi päätellä, että sillä on joskus saattanut olla koti. Niin tai näin, nyt kotina toimii Irinan suuri koiratarha, jossa yli 200 koditonta odottaa yhtä palavasti päivää, jolloin kutsu omaan kotiin käy. Aikuiselle koiralle oman kodin löytyminen on oikea lottopotti, mutta muutakaan ei Paloma voi, kuin toivoa sen osuvan omalle kohdalleen.

Reipas, iloinen ja ihmisrakas Paloma saattaisi sopeutua monenlaiseenkin ympäristöön. Tiedossa ei kuitenkaan ole, onko Palomalla minkäänlaista käsitystä kotikoirana olemisesta, joten monet asiat voivat vaatia alkuun harjoittelua. Paloma asuu tällä hetkellä isossa ulkoaitauksessa, jossa elää useita muita narttuja ja muutama uroskin on silloin tällöin käynyt siellä piipahtamassa. Muiden koirien kanssa Paloma näyttää tulevan hyvin juttuun. Paloma on vielä nuori koira, ikää sille on kertynyt arviolta vuoden tai kahden verran. Voi vain toivoa, että iloinen Paloma löytäisi jostain yhtä aurinkoisen ihmisen, jonka kanssa edessä olisi onnellinen ja koiramainen elämä täynnä rakkautta.

Viipurin koirat - Dharma & Paloma 7.7.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.