Mimosa

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 6/2012

30.10.2012
Mimosa sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

23.9.2012
Mustat koirat saavat harvoin koteja Viipurista, joten Mimosa laittaa kaiken toivonsa Suomeen: kai jostain löytyisi koti tälle nappisilmälle?

Kolmen mustan siskoksen lauma oli löytynyt Irinan tarhan edestä eräänä hämärtyvänä iltana. Kuului vain kolinaa ja reipasta kaasutusta, kun pennut jättänyt auto kaahasi kuoppaista tietä karkuun.

Irina korjasi suloiset siskokset pentutaloon talteen. Mimosa-nimen sai tytöistä mustin, vain muutama hassu valkoinen karva löytyy tytöltä rintapielestä.

Mimosa on siskoksista reippain ja itsenäisin. Siinä missä Melinda ja Milena tapittavat kyljetysten ja ihmettelevät hetken vierasta tulijaa, tepsuttaa Mimosa jo vastaan ja häntä vipattaen hakee silityksiä.

Täysin mustia koiria ei juuri koskaan kukaan huoli Viipurissa. Siksi Mimosan ainoa mahdollisuus kotiin on löytää sellainen Suomesta. Tästä tytöstä kasvaa vielä kulmakunnan kaunotar, joten ihan suotta mustia koiria väheksytään!

Siskosten arvioidaan syntyneen kesäkuun lopussa. Mimosa olisi rokotusten puolesta valmis matkaamaan Suomeen lokakuun lopussa.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.