Aamos

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 3/2012

6.7.2012
Aamos sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

20.6.2012
Aamos on vielä varsin rauhallinen ja sellainen tuumivaisen oloinen poika. Vaan eiköhän Aamoksestakin kuoriudu meneväinen nuorimies, kunhan se vielä hetken varttuu.

Aamos oli löydetty metsästä emänsa kanssa. Äitikoira oli parhaansa mukaan koittanut pitää huolen ainoasta pennustaan, mutta eihän kummankaan niistä tulevaisuus olisi ollut metsässä onnellinen. Onneksi Irina kuuli metsässä elelevästä koirasta pentunsa kanssa ja pienen houkuttelun jälkeen molemmat seikkailijat saatiin kiinni.

Aamos ei ole mikään pentulauman vilkkain pentu. Kyllä Aamoskin välillä innostuu leikkimään, mutta usein sen myös näkee istuskelemassa riehuvien kavereiden vieressä. Aamos tuntuu pohtivan, että onko sitä järkeä käyttää kaikkea energiaansa leikkimiseen, kun sitä voi käyttää myös maailman menon ihmettelemiseen. Ihmisiin Aamos suhtautuu uteliaasti ja kovin mielellään poika ottaa rapsutuksia vastaan.

Aamos on viittä vaille valmis muuttamaan uuteen kotiin Suomessa, joten poika odottelee vain sopivan uuden omistajan yhteydenottoa.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.