Ray

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: suuri
Syntymäaika: 2010

5.11.2012
Ray sai kodin Venäjältä.

31.7.2012
Ray-pojassa lienee dalmatialaista tai ainakin 101 pilkkua!

Ray on noin kahden vuoden ikäinen, iloinen ja lempeä poika, joka rakastaa touhuta ja harjoitella uusia kivoja juttuja, kuten sivulla seuraamista, pyynnöstä istumista, makuulle menemistä, kouluttajan silmiin tuijottamista. Ray on opetellut hihnassa kulkemista ja on siinä aika haka. Ray nauttii ihmisen läheisyydestä ja näyttäisi pitävän myös lapsista. Koirien kanssa Ray tulee hienosti toimeen eikä ole haastanut riitaa. Kissatkaan eivät liiemmin ole tuottaneet pään vaivaa.

Miksi sitten tällainen poika on kotia etsimässä? Ei Ray olisikaan, jos pojalle kovin rakas omistaja olisi hänestä huolehtimassa. Vaan ei ole. Omistaja menehtyi ja Ray tuotiin tarhalle etsimään omaa ihmistä, yhtä rakasta kuin aiempi. Ray asustaa nyt Olgan kodissa. Poika jää nätisti odottamaan, kun Olga poistuu paikalta, mutta selkeästi poika on hämmästynyt ja vähän peloissaankin, kun ympärillä häärää lukematon määrä koiria ja kissoja. Siltikin Ray odottaa kauniisti, ei juuri pidä elämää itsestään, hyvin harvoin haukahtaa, ei tuhoa.

Ray haluaisi omaan kotiin!

Raysta näkyy vilaus tällä videolla:

Viipurin koirat - Kodittomia koiria Olgan tarhalla 11.8.2012

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.