Stepa

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: pieni (n. 30-35 cm)
Syntymäaika: 2015

13.11.2017
Stepa sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

21.10.2017
Veikeä Stepa napittaa niin syvälle sydämeen, että kuka voisi olla tähän poikaan ihastumatta? Stepa on iloinen ja vilkas pikkupoika, joka saa hymyn huulille takuulla joka päivä.

Stepa steppaa iloisena ja aivan malttamattomana ympärillämme. Se rakastaa ihmisiä hirmuisesti, eikä se malttaisi odottaa hetkeäkään, että saisi huomiota. Häntä viuhtoo lujaa ja pienet tassut hyppivät ja pomppivat, kun Stepa innostuksissaan hakee rapsutuksia.

Syliin nostaminen sai Stepan hetkeksi mietteliääksi, selvästikään se ei ollut Stepalle kovin tuttu juttu. Omassa kodissa Stepa tottuu siihen kuitenkin varmasti nopeasti, pääseehän siinä nauttimaan ihanista rapsutuksista aivan yltäkylläisesti.

Stepa asuu Olgalla sisällä ja tulee hyvin toimeen siellä asuvien muiden koirien ja kissojen kanssa. Saattaa kuitenkin olla, että sisäsiisteydessä on vielä hieman harjoiteltavaa. Myöskään esimerkiksi hihnakävely ei ole sille tuttua. Mutta tämä ihana poika oppii takuulla nopeasti uudet tavat, kunhan löytyisi oma koti ja omistaja - sellainen, joka ottaa pojan avoimin mielin vastaan ja lupaa, ettei sitä enää koskaan hylätä.

4.9.2017
Stepa on ilmeikäs ja iloinen veijari vaikka sen tausta onkin karu. Stepan ikäarvio on 2,5-3 vuotta ja se on vilkas pikku terrierisekoitus.

Olgan luokse saapui kaksi pientä koiraa, Stepa ja Chizhik. Nämä pojat pelastettiin usean muuan koiran kanssa pentutehtaasta.

Olga kertoo, että molemmat pojat ovat mukavia ja leikkisiä koiria. Kuten on hyvin tavallista pentutehtaista tulleiden koirien kohdalla, Stepalla ja Chizhikillä on vielä opittavaa sisäsiisteyden suhteen. Stepa on todennäköisesti viettänyt tähän astisen elämänsä pienessä tilassa ja surkeissa olosuhteissa. Hihnalenkeistä Stepalla tuskin on kokemusta, kuten ei monesta muustakaan kotikoiran arkeen kuuluvasta asiasta.

Kun Stepa saa matkalipun Suomeen tassujensa väliin, on tulevan kodin huomioitava että vaikka Stepa on todella hellyyttävän näköinen pikkukoira, niin Stepa on todennäköisesti ensimmäistä kertaa elämässään kodinomaisessa ympäristössä.

Viipurin koirat - Stepa 10.9.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.