Sera

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 2/2016

6.7.2016
Sera matkasi enkelikoiraksi sairauden seurauksena.

17.6.2016
Sera ei ehtinyt sadekuuron alta pois, mutta pieni kastuminen ei pikkuista lannista! Sera odottaa kymmenien muiden pentujen tavoin Irinan tarhalla pääsyä omaan, rakastavaan kotiin.

Aamukävelyt tuoksuvissa metsissä, uiminen ja kirmaaminen vehreän luonnon keskellä sekä tietysti grilliherkkujen pihistäminen kuuluvat monen koiran kesään. Mutta ei Seran, sellaisesta elämästä tämä tyttö ei tiedä mitään. Kylän syrjässä, metsän laidalla on yli 200 koiran tarha, jonka yhdessä aitauksessa Seran päivät kuluvat. Muiden pentujen kanssa leikitään, syödään ja nukutaan. Aina välillä saadaan iloita ja nauttia ihmisistä, jotka tuovat herkkuja ja leluja sekä tietysti myös huomiota ja rapsutuksia - niitä kaikkein parhaimpia asioita pienen pennun mielestä!

Sera häärii iloisena ja uteliaana jaloissa. Pikkuinen nousee kevyesti syliin, mutta sylissä oleminen vähän jännittää eikä Sera oikein tiedä miten päin pitäisi olla. Päästessään takaisin maahan se tassuttelee häntä heiluen ympäriinsä ja jatkaa touhuilujansa. Sera ystävällinen ja luottavaisen oloinen tyttö, jonka ainoa unelma on oma koti. Kukahan sellaisen voisi Seralle tarjota?

Vaikka omaan kotiin muutto on parasta mitä Sera voi kuvitella, on maailmassa vielä paljon jännittäviä ja uusia asioita mihin tyttöä tulee rauhallisesti totuttaa. Liikenteen hälinät ja muut kanssaliikkujat saattavat olla aluksi isokin ihmettelemisen aihe, hihnassa ei ole kuljettu koskaan eikä kukaan ole opettanut sisäsiisteyttä. Koiranomistajan elämässä tulee takuulla vastaan niin ylä- kuin alamäkiä, mutta Sera ei ole lähdössä luotasi vaan haluaa tarpoa rinnallasi. Jaksathan sinäkin huolehtia Serasta koko sen loppuelämän, sillä jo kerran hylätyksi tullut Sera on rakastavan loppuelämän kodin ansainnut.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.