Winston

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 6/2015

29.9.2015
Winston sai kodin Viipurista.

28.9.2015
Matalajalkainen ja pitkäselkäinen pikkuherra on nimeltään Winston. Winston on utelias kaveri, joka pyörii jaloissa hakemassa rapsutuksia.

Winston on yksi yli kolmestakymmenestä vastikään Irinan tarhalle joutuneesta pennusta, joita kaikkia yhdistää sama karu kohtalo: kodittomaksi joutuminen. Pienet silmät uteliaina tapittaen poika tarkkailee alhaalta ylös korkeuksiin ja tutkivasti katselee ihmisten puuhia. Winstonia saa silitellä, mutta sylissä pikkuista miestä ei ole liikaa pidetty ja se onkin selvästi jännittävää puuhaa.

Pentutalo ja asuinkaverit antavat vielä lämpöä ja suojaa, mutta lyhyellä turkilla varustettu Winston joutuu talvipakkasilla kovalle koetukselle. Winston toivoisikin kovasti, että edessä olisi pian matka omaan kotiin kohti maittavia aterioita, omia leluja ja lämmintä oman ihmisen syliä. Koska tiedossa ei ole, missä Winston on elämänsä ensikuukaudet viettänyt, tulevan kodin on hyvä varautua siihen, että alkuun monet asiat ja tilanteet ovat pojalle jännittäviä.

Winston on matalajalkainen makkaramalli ja jäänee suht pienikokoiseksi aikuisena. Kuvaushetkellä se on mahdollisesti saanut jonkun toisen koiran kynnestä vasempaan silmään ja tilannetta seurataan.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.