Lara

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 6/2013

15.2.2014
Lara varattiin saksalaiseen kotiin.

5.10.2013
Lara on todella sympaattinen pentunen - ihan suosikkiainesta! Se suhtautuu ihmisiin kovin ystävällisesti, mutta ei kuitenkaan ole pentuparven riehakkaimpia.

Viipurin koirat - Lara

Viipurin koirat - Lara

Viipurin koirat - Pentuja Irinan tarhalla 5.10.2013

12.9.2013
Lara on pieni ja suloinen tyttö, joka istuu sylissä vähän tohkeissaan. Onhan se nyt kovin jännittävää pienelle pennulle kun ventovieras nappaa syliinsä tuosta noin vaan!

Kuvaustilanne jännittää tyttöstä sen verran, että turvallisempaa onkin sujauttaa pää tassujen väliin suojiin! Lara vaikuttaa ystävälliseltä ja ehkä hiukan ujoltakin pennulta, joka varmasti reipastuu kunhan pääsee vain tarhalta omaan kotiin. Pieni tuulikorva saa varmasti lisäenergiaa ja uuden omistajan onkin hyvä olla valmis peruskoulutukseen sekä ohjaamaan tyttöä hellästi ja ymmärtäväisesti oikeaan suuntaan. Nyt pikku tyttö odottaa vain, että joku sen huomaisi, ja olisi valmiina tarjoamaan sille kunnollisen kodin koko sen loppuelämäksi.

Viipurin koirat - Lara

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.