Pihka

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 2/2012

24.5.2012
Pihka sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

21.5.2012
Pihka on iloinen ja ystävällinen pentu. Aluksi sitä hieman jännittää uudet ihmiset, mutta hetken tuumimisen jälkeen Pihka on valmis ryhtymään uusienkin tuttavuuksien kaveriksi.

Irinan tarhan pentutalossa riittää vilinää, kun parikymmentä pentua kilpailee ihmisten huomiosta. Joukosta erottuu selvästi yksi pentu: pitkäsäärinen ja tulenpunainen Pihka, joka koikkelehtii muiden joukossa päätä korkeampana.

Pihka päätyi tarhalle ilman pentuesisaruksiaan. Hyvin tyttö on kuitenkin sopeutunut vaudikkaaseen laumaelämään ja tyttö mennä viilettää porukassa jo kuin kala vedessä.

Pihka suhtautuu ihmisiin ystävällisesti ja uteliaasti, mutta hieman aluksi jännittäen. Varovasti Pihka tulee nuuhkimaan kättä ja hakemaan herkkuja, ja hetken harkitsemisen jälkeen se tulee myös rapsutettavaksi. Kainaloonkin tytön sai kaapata, ja sylissä Pihka rauhoittui äkkiä nauttimaan silityksistä.

Pihka tarvitsee varmasti aluksi hieman aikaa, jotta kaikki uuden elämän jännittävät asiat tulevat tutuiksi. Onneksi Pihka on kuitenkin utelias pentu, joten johdonmukaisella ohjaamisella se tottuu varmasti arkielämän asioihin. Pihka voisi matkustaa Suomeen jo pian.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.