Rodja

Sukupuoli: uros
Koko: keskikokoinen-suuri
Syntymäaika: 9/2010

22.3.2012
Komea Rodja sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

14.3.2012
Jos Rodjan seurassa ei tule hyvälle tuulelle, niin sitten ei tule missään. Rodja on leikkisä ja vauhdikas nuorimies, joka on tähän asti asunut viipurilaisessa kodissa, mutta joka joutuu pian hylätyksi tarhalle.

Rodja varttui pennusta salskeaksi nuorukaiseksi kotioloissa. Pojan onni kuitenkin kääntyi, kun perheessä tilanne muuttui sellaiseksi, ettei koiraa enää ollut mahdollisuutta pitää. Vielä Rodja asuu ensimmäisessä kodissaan, mutta jo pian poika tullaan viemään Irinan tarhalle.

Kotona elämiseen tottuneelle koiralle tarhalle joutuminen on iso järkytys. Siksi toivomme kovasti, että Rodja löytäisi uuden kodin mahdollisimman pian. Siihen pojalla onkin loistavat edellytykset: Rodja on iloinen ja leikkisä nuorimies, kerrassaan mainio tapaus.

Rodja osaa myös hihnassa kävelemisen taidon, ja poika viettää ongelmitta aikaa myös kissojen ja muiden koirien kanssa. Toki uuden omistajan tulee muistaa se, että muutokset vaikuttavat aina koiraan. Rodjalla on kuitenkin hyvät edellytykset sopeutua sujuvasti uuteen elämään ja kotiin Suomessa.

Rodjan arvioidaan syntyneen syyskuussa 2010. Poika on kastroitu ja valmis aloittamaan uuden elämän Suomessa vaikka heti.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.