Meda

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 2/2017

8.6.2017
Vieraat ihmiset vielä ujostuttaa Medaa ja se katselee tulijoita turvallisesta sopukasta muiden pentujen lomasta. Mistä tyttö löytäisi sitoutuneen ihmisen?

Luppakorvaiset sisarukset MuhkuMahtiMasha ja Meda päätyivät alkukesällä Irinan tarhalle. Meda on sisarustensa tavoin hieman varovainen pentu. Tarhaelämää ei ole takana vielä kovinkaan paljon ja ympärillä on paljon pelottavia ja uusia asioita. Valtavasti koiria ja haukuntaa. Oma sisko vieressä onkin tuttu ja turvallinen kaveri, jonka viereen on hyvä painautua. Pienestä ujoudestaan huolimatta Meda ei kuitenkaan kipitä ihmisiä karkuun vaan antaa nätisti nostaa itsensä syliin. Sylissä jännittää, mutta kiltisti tyttö antaa tutkia ja kopeloida itsensä päästä varpaisiin. Päästyään alas Meda tassuttaa tutulle paikalleen aitauksen nurkkaan pentukasaan.

Meda vaikuttaa ystävälliseltä tytöltä pienestä ujoudesta huolimatta. Turvallinen kotiympäristö, rauhallinen ihminen ja aika auttavat varmasti pikku-Medan kuorestaan. Tällä hetkellä koirakaverillinen koti tuntuisi myös parhaalta vaihtoehdolta Medalle, sillä reippaalla koirakaverilla on usein suuri positiivinen vaikutus ujon pennun sopeutumisessa ja uusien asioiden kohtaamisessa. Medasta kasvanee aikuisena keskikokoinen koira.

Tulevaisuus ei näytä kovinkaan valoisalta mikäli kohtalona on tarhalle jääminen, joten nyt Meda pistää kaiken toivonsa peliin: omaan kotiin kesäksi jooko.

Meda ja sen sisarukset on varhaissteriloitu ennen tarhalle saapumista.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.