Masha

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50-55 cm)
Syntymäaika: 2/2017

8.6.2017
Suloinen Masha on kiltti mutta hiukan ujo tyttö. Masha odottaa sisarustensa kanssa oman kodin löytymistä Irinan tarhalla.

Luppakorvaiset sisarukset MuhkuMahti, Masha ja Meda päätyivät alkukesällä Irinan tarhalle. Vieraiden saapuessa aitaukseen Masha katselee tarkkaavaisesti ihmisten puuhia, mutta pysyy visusti paikallaan loikoillen sivussa muutaman muun varovaisen pennun kanssa. Mashaa saa rapsutella, mutta omaehtoisesti tyttö ei uskaltaudu hakemaan vierailta huomiota. Masha istuu sylissä rauhallisesti ja antaa nätisti käsitellä itseään. Tarhalla Masha ei ole vielä viettänyt kovin pitkää aikaa, joten luonnollisesti sitä varmasti jännittää myös tarhaympäristö, jossa koiria ja meteliä piisaa.

Sympaattisen oloinen Masha toivoisi kovasti kutsua omaan kotiin. Tarhaympäristö on ikävä paikka pennulle kasvaa, sillä omasta pienestä aitauksesta ei juuri maailmaa pääse näkemään. Ihmistenkin kanssa saa viettää aikaa aivan liian vähän. Mashan paras mahdollisuus onneen onkin tässä ja nyt: omaan kotiin pentuna. Kodin suhteen Mashalla ei ole sen kummempia toivomuksia, mutta olisi kiva että koirakaveri olisi näyttämässä reipasta esimerkkiä. Kovin vilkas ympäristö voi olla liian jännittävä Mashalle. Pääasia on kuitenkin, että jostain löytyy tytölle oikeanlainen ihminen: kärsivällinen ja ymmärtäväinen omistaja, joka on valmis tekemään kaikkensa pienen koiratytön eteen. Mashasta kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö.

Masha ja sen sisarukset on varhaissteriloitu ennen tarhalle saapumista.

Viipurin koirat - Masha 10.9.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.