Noa

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 55 cm)
Syntymäaika: 8/2013

2.8.2014
Noa on varttunut jo melkein aikamieheksi, täyttihän se jo yhden vuoden. Erittäin hienoilla korvilla varustettu Noa on yhä ujo ja tulee haistelemaan vasta tuumaustauon jälkeen.

5.3.2014
Suuresti ihmettelemme, miksei kukaan ole vielä halunnut Noa-poikaa itselleen. Voiko tämän suloisempaa koiranpentua olla?

Noa on ujo, mutta kuitenkin kovin ystävällinen, ja häntä vipattaen se yrittää uskaltautua ihmisten luokse. Tarhalla ihmiset ovat harvinaista herkkua, joten tottumattomuus ujostuttaa pentuja.

22.12.2013
Noa-poika saa sydämesi sykkimään ihastuksesta! Suloinen poika katselee mustien silmänympärys-rinkuloidensa läpi tarhavieraita niin liikuttavalla ilmeellä, että eihän sitä voi kukaan vastustaa.

Noa ja sen sisko Nao päätyivät tarhalle tuntemattomasta syystä. Noa vaikuttaa hivenen siskoaan ujommalta, mutta kuitenkin tarkkailee kiinnostuneena ympäristön tapahtumia. Valokuvattaessa pentuja, pikku Noa aistii oman vuoronsa tulleen ja kipittää vikkelästi sisälle pentumökkiin. Rapsuttelen poikaa rauhallisesti sisällä pentumökissä, ja kovin kiltisti se antaa itseään silitellä vaikka sitä silminnähden jännittääkin.

Noa toivoisi onnensa kääntyvän ja jonkun mukavan ihmisen huomaavan sen. Maailman paras joululahja pikkuiselle Noalle olisi oma rakastava ja huolehtiva koti, lämmin peti ja kunnollinen ruoka. Muutama lelukaan ei olisi pahitteeksi. Noasta kasvaa varmasti kunnon poika, kunhan tapakasvatuksesta ja riittävästä liikunnasta huolehditaan. Vastalahjaksi Noa tarjoaa elinikäistä ystävyyttään ja pientä sydäntään.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.