Marta

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 57 cm)
Syntymäaika: 2/2018

13.1.2019
Marta rakastaa ihmisiä eikä riemulla ole rajaa kun tarhavieraat astuvat aitaukseen!

Marta ilmestyi Irinan tarhalle alkusyksyllä. Martan menneisyydestä ei ole tarkempia tietoja, mutta ihmisrakas Marta on tainnut kuitenkin pentuaikana saada aimo annoksen ihmisseuraa, sillä se tuntuu rakastavan kaikkia - ja palavasti! Martan häntä ja peppu vispaavat vauhdikkaasti kun sen aitaukseen astuu. Marta on onnensa kukkuloilla ja haluaisi kovasti osansa huomiosta, silityksistä ja totta kai myös herkuista. Kun aitauksessa on hetken aikaa istuskellut ja touhuillut, rauhoittuu Martakin mukavasti. Mutta onhan Martan innostus ymmärrettävää. Tarhavieraita käy muutaman kerran viikossa ja koiria on lähes parisataa. Tarhan työntekijät eivät koiria liikoja huomioi, joten Marta saa käytännössä seurustella vain tarhavieraiden kanssa. Ihmisrakas Marta kun haluaisi seurustella paljon enemmän, koko ajan! Tarhalla aika käy myös mahdottoman pitkäksi eikä nuori koira saa purettua energiaansa mihinkään.

Marta on nuori, vähän alle vuoden ikäinen tyttö. Se on innokas, iloinen ja ihmisiä rakastava touhottaja. Marta jakaa saman pienen aitauksen muutaman vanhemman nartun ja yhden nuoren uroksen kanssa. Yhteiselo sujuu hyvin, ainakin jos Martalta kysyy. Vanhemmat nartut voivat olla vähän helisemässä nuorison kanssa. Vaikka Marta on innokas, on se silti kamalan kiltin ja symppiksen oloinen tyttö. Kunhan jostain löytyisi ihminen, jolla riittäisi aikaa nuorelle Martalle. Marta ei luonnollisestikaan ymmärrä mitään kotikoirantaidoista, koska niitä ei ole sille opetettu. Martasta saisi taatusti kivan kaverin lenkkipoluille sekä kaikenlaiseen yhteiseen tekemiseen!

Viipurin koirat - Marta 12.1.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.