Senja

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 11/2013

14.8.2014
Senja sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

15.7.2014
Senja-tyttö palautettiin tarhalle, koska sen tuore omistaja löysi itselleen mieluisamman koiran. Niinpä Senja jatkaa arvoisensa kodin etsimistä.

21.6.2014
Senja sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

7.4.2014
Senja on iloinen ja reippaan oloinen tyttö, joka nauttii suunnattomasti ihmisiltä saamastaan huomiosta. Senja haluaisikin jo pian päästä pois tarhalta ja muuttaa omaan kotiin!

Senja on kovin kaunis tyttö, joka suhtautuu tarhavieraisiin ilahduttavan avoimesti ja ihmisten seura tuntuukin olevan parasta, mitä se tietää. Senja on ihmisille erittäin ystävällinen ja kiltti, mutta itseään pienempiä pentuja kohtaan ainakin hieman tomera ja pitää kyllä puolensa.

Senjan tuleva koti ymmärtää, että tarhan ulkopuolinen maailma on pienelle, vähän maailmaa nähneelle tytölle aluksi jännittävä ja outo paikka, mutta rauhallisesti uusiin asioihin tutustuminen ja aika onneksi auttavat siihenkin. Näillä pienillä tuikkivilla tähtisilmillä olisi yksi ainoa toivomus: jättää hyvästit tarhalle ja muuttaa omaan kotiin.

Viipurin koirat - Senja

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.