Peppi

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pieni
Syntymäaika: 2016

9.11.2107
Peppi sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

14.10.2017
Peppi on ystävällinen ja kivan oloinen pikkutyttö, joka saapui kahden muun koiran kanssa Pietarista vanhan naisen hoteista tarhalle.

Peppi on yksi kolmesta pikkukoirasta, jotka ovat peräisin Pietarin lähistöllä olevasta kylästä, jossa paikallinen rouva auttaa kodittomia koiria ja ottaa niitä kotiinsa hoitoon. Seudulla on kuitenkin paljon hylättyjä koiria ja niiden ei-toivottuja pentuja, joten rouvalla ei enää ollut voimavaroja huolehtia kaikista hänen hoiviinsa päätyneistä koirista. Niinpä hän pyysi Irinalta apua ja tämä otti kolmikon hoitoonsa. Nyt pikkuneidit asuvat yhteisessä aitauksessa, jonka ne jakavat ison ja rauhallisen Toffe-uroksen kanssa. Kaikki neljä näyttävät tulevan hyvin ja sopuisasti toimeen keskenään.

Pepillä on todennäköisesti ollut koti, josta se on kuitenkin jostain syystä joutunut pois. Tytön menneisyydestä emme tiedä, mutta se on selvästikin tottunut ihmisiin ja alun arastelun jälkeen hakee kovasti vierailijoiden huomiota hyppelemällä iloisena meitä vasten ja haastamalla leikkiinkin. Peppi on ystävällisen oloinen ketterä ja terrierimäisen reipas koira, jolla vauhtia ja kimmoisia loikkia riittää. Pepilllä on ollut pidempi turkki, joka oli kuitenkin päässyt huopaantumaan niin pahasti, että se täytyi ajaa kokonaan lyhyeksi. Kooltaan Peppi on pieni, mutta pitkäjalkainen ja solakka rakenteeltaan ja vielä nuori koira - se on arvioitu noin vuoden ikäiseksi. Pepin turkki on kovin ohut ja siksikin sillä on kiire päästä omaan kotiin ennen loppusyksyn koleita kelejä.

Viipurin koirat - Peppi 7.10.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.