Tango

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 6/2012

26.10.2012
Tango sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

19.9.2012
Tango on sievä ja iloinen tyttönen. Se rakastaa kovasti seuraa ja silityksiä, ja Tangon suuri haave onkin löytää oma koti jo pian.

Tango on sievä tyttönen, joka on sopeutunut tarhan pentulauman menoon vaivattomasti. Vaikka meininki yltyy tarhassa välillä hyvinkin vauhdikkaaksi, menee Tango porukassa mukana reippaasti. Taitaa tyttö kovasti siitä nauttiakin, että saa sydämensä kyllyydestä painia muiden pentujen kanssa.

Ihmisten seura on kuitenkin Tangon mielestä muiden pentujen seuraa paljon mukavampaa, ja kun vieraat astuvat pentuaitaukseen, viipottaa Tango hurjaa vauhtia tervehtimään tulijoita.

Koko sisaruskolmikko vaikuttaa siltä, että niiden taustalta saattaisi löytyä hippunen saksanpaimenkoiraa. Siksi näitä tyttöjä ei luovuteta sohvachampioneiksi, vaan ne tarvitsevat tavallista, aktiivista koiranelämää tarjoavat omistajat.

Tangon arvioidaan syntyneen kesäkuun alussa, joten matkalippu Suomeen voidaan lätkäistä tytön tassuihin lokakuun alussa.

Katso video Tangosta:

Viipurin koirat - Tango

Katso video Tangosta kavereineen:

Viipurin koirat - Pentuja 6.10.2012

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.