Klava

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 11/2015

28.3.2016
Klaava sai kodin Venäjältä.

8.3.2016
Pikku-Klava selviytyi rankasta talvesta. Suurin osa sisaruksista menehtyi, mutta Klava on selviytyjäainesta! Kunpa tarinalla olisi vielä onnellinen loppu ja ikioma koti odottaisi Suomessa.

Elsa-emo ja sen pienet pennut tulivat tarhalle kesämökkialueelta vuoden lopulla. Pennut eivät kuitenkaan kestäneet kovin kauaa tarhaoloissa ja suurin osa niistä menehtyikin melko pian. Klava ja sen veli Lavrik ovat kuitenkin pieniä taistelijoita, jotka ovat sitkeästi jaksaneet läpi rankan talven. Niinpä vahvistuneet sisarukset ovatkin nyt valmiit valloittamaan omat kodit Suomesta!

Klava on pieni ilopilleri, joka rakastaa elämää - ja ihmisiä! Ränsistyneen oven takaa kuuluu kova tassujen rapina, kun pennut kuulevat lähestyvät ihmiset. Kun ovea varovasti raottaa, työntyy esiin pienen pieni kuono ja hetkessä koko syli onkin täynnä iloista, hyväntuulista ja häntäänsä niin vimmatusti heiluttavaa pentua. Klava ei turhia ihmisiä ujostele vaan haluaisi kovasti olla sylissä pusuja antamassa. Kameran edessä poseeraaminen tuntuu vähän oudolta hommalta, mutta mikäs siinä ollessa, kun saa samalla olla lämpöisessä ja ah, niin ihanassa sylissä.

Pentujen emo Elsa on lempeä ja ystävällinen tyttö, ja mikäli Klava ja Lavrik tulevat yhtään äitiinsä, kasvaa niistäkin mukavia ja ihastuttavia koirakavereita. Elsa-emo on kooltaan pienehkö keskikokoinen, ja Klava ja Lavrik saattavat hyvinkin jäädä samoihin mittoihin aikuisena. Uuden kodin myötä aukeaa Klavalle myös aivan uusi maailma, sillä aiempia kokemuksia kotikoirana olosta tytöllä tuskin on. Uudelta omistajalta kaivataankin kärsivällisyyttä ja jaksamista opastaa Klavaa uusien asioiden ja tilanteiden kohtaamisessa. Riittävästi liikuntaa, sopivasti peruskoulutusta ja yllinkyllin rakkautta - niillä eväillä kasvaa Klavasta onnentyttö!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.