Mitra

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 9/2015

15.3.2016
Pienen Mitran elämä päättyi ihan liian aikaisin.

8.2.2015
Ihastuttavalle Mitralle harmaasta ja koleasta helmikuun päivästä tuli juuri viikon paras päivä, kun ihmisseuraa, läheisyyttä ja herkkuja oli tarjolla!

Meillä ei ole tietoa mistä Mitra Irinan tarhalle on tupsahtanut, mutta se on tällä hetkellä ainoa koti mikä Mitralla on. Mitra on utelias, ystävällinen ja sosiaalinen tyttö, joka tepsuttaa rauhallisesti mutta päättäväisesti luokse: tässä ollaan, rapsutuksia kiitos! Keinolla millä hyvänsä Mitra ei kuitenkaan hae huomiota vaan touhuilee myös omiaan ja istuskelee kaikessa rauhassa katsomassa tapahtumia. Ystävällinen ja kutsuva katse tai kyykistyminen on Mitralle kuitenkin selvä merkki ja tyttö pyyhältää samantien luokse halittavaksi.

Vaikka tarha antaakin suojaa ja ruokapalvelukin pelaa ihan mukavasti, ei tarhalla ole tarjota tytölle sitä kaikkein halutuinta asiaa - nimittäin omaa ihmistä, jota pieni koiranpentu saisi rakastaa koko sydämestään. Oma koti ja ihminen ovat asioita, joista Mitra voi vain uneksia, mutta toivottavasti joku ihana ihminen huomaisi tämän kultaisen tytön ja tarjoaisi rakastavan loppuelämän kodin. Vaikka alussa riittääkin uutta opeteltavaa ja joskus elämä heittää yllättäviäkin haasteita eteen, tulee Mitra olemaan onnellinen elämänsä jokaisena päivänä siitä, että juuri Sinä muutit sen elämän.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.