Ossi

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 6/2013

9.12.2013
Ossi sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

10.10.2013
Pörröinen hapsukorva Ossi rakastaa huomiota ja ihmisiä! Poika ilahtuu suunnattomasti tarhavieraista ja on valmis pusuttelemaan kaikki naamasta varpaisiin.

Ossin tie tarhalle on tuntematon, mutta tämä poika ei vähästä lannistu vaan jaksaa pysyä positiivisena. Ossi häärii ja pyörii Irinan tarhan pentuaitauksessa kymmenien muiden pentujen tapaan, uskoen ja toivoen, että paremmat ajat ovat vielä edessä. Poika riehaantuu kovasti rapsutteluhetkestä, ja tarraa pikkuisilla hampaillaan leikin pyörteissä kiinni saappaistani ja takinhelmasta.

Ossi vaikuttaa vilkkaalta ja touhukkaalta pennulta, ja sen vuoksi poika etsiikin kotia, jossa jaksetaan panostaa nuoren koiran kanssa puuhailuun. Ossi kaipaa kotiin päästyään varmasti tapakasvatusta, jotta siitä kasvaa hyväkytöksinen herrasmies. Poika nauttisi varmasti myös kunnon metsälenkeistä ja muunlaisista aktiviteeteista, joihin pääsisi energiaansa purkamaan.

Ihmisrakas ja iloinen Ossi on valmis muuttamaan Suomeen heti sopivan kodin löydyttyä!

Viipurin koirat - Ossi

Viipurin koirat - Ossi

Viipurin koirat - Pentuja Irinan tarhalla 5.10.2013

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.