Carlos

Sukupuoli: uros
Koko: pieni
Syntymäaika: 2006

24.11.2013
Carlos sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

10.11.2013
Tapasimme tarhalla pikkuruisen Carloksen, joka ilahtui niin kovasti ihmisseurasta, että hyvä kun poika malttoi nahoissaan pysyä. 

Carlos vaikuttaa ystävälliseltä koiralta, jolla riittää myös energiaa. Poika ilahtuisi, jos pääsisi piakkoin jo muuttamaan omaan kotiin. 

Viipurin koirat - Carlos

2.11.2013
Carlos on pieni ja iloinen poika. Se toisesta silmästä löytyi kaihi ja silmä jouduttiin poistamaan, mutta yksisilmäisyys ei poikaa tunnu vaivaavan.

Carlos hylättiin syksyllä Irinan tarhan eteen. Poika oli löydetty siitä aamulla hihna aitaan sidottuna. Koska näin pieni koira ei pärjää tarhalla, otti Irina pojan kotiinsa. Carlos löysikin nopeasti kodin Viipurista, mutta vain muutaman viikon jälkeen Irina joutui hakemaan pojan pois, sillä Carlosista ei ollut huolehdittu kodissa kunnolla. Nyt poika on taas Irinan kotona odottamassa pääsyä Suomeen.

Irinan mukaan Carlos on hyvin hellä ja ystävällinen poika. Carlos tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa, ja kissojenkin kanssa se haluaisi vain leikkiä. Pojan toinen silmä jouduttiin poistamaan glaukooman takia, mutta Carlos on toipunut operaatiosta hyvin eikä yksisilmäisyys tunnu sitä vaivaavan. Toinen silmä vaikuttaa ainakin vielä terveeltä.

Carlosin ikäarvio on 6-8 vuotta. Rokotustensa puolesta Carlos voisi muuttaa Suomeen vaikka heti.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.