Prinssi

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 6/2014

26.10.2014
Prinssi sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

12.10.2014
Prinssi on yhä iloinen ja valloittava oma itsensä. Tarhaolot eivät toistaiseksi ole vielä masentaneet Prinssiä, mutta poika kaipaisi silti jo omaan kotiin.

Prinssi on valtavan kaunis isokorva, joka on jokaisella tapaamisella pelkkää iloa. Se tulee tervehtimään nätisti ja ystävällisesti, ja vaikuttaa ainakin toistaiseksi vielä mukavan rauhalliseltakin pennulta, mutta kukaan ei ole vielä tullut huomanneeksi tätä kultakimpaletta.

Prinssi leikkii innoissaan saamillaan leluilla, mutta lähestyvä talvi ei lupaa hyvää ohutturkkiselle pojalle. Prinssin olisi hyvä päästä pian omaan kotiin, missä siitä huolehdittaisiin kunnolla ja poika saisi leikkiä tyytyväisenä leluillaan turvallisessa ja rakastavassa ympäristössä. 

14.9.2014
Kukahan on näin hauskannäköinen ja kaunis poika, jolla on vertaansa vailla olevat jättikorvat ja iloinen ja ystävällinen luonne? No Prinssihän se!

Prinssiä katsoessa huomio kiinnittyy väkisinkin ensin sen hauskoihin korviin, mutta lisäksi se on ystävällinen ja kiltti poika, joka arvostaa suuresti ihmisseuraa. Prinssi ei ole vielä ollut kauaa tarhalla vaan joutunut sinne äskettäin. Poika jakaa Irinan tarhalla pentuaitauksen monen muun pennun kanssa, ja näyttää ainakin toistaiseksi tulevan hyvin muiden pentujen kanssa toimeen.

Ensitapaamisen perusteella Prinssi ei vaikuta pennulta rasavilleimmästä päästä vaan mukavan rauhalliselta. Rauhallisuus voi toki johtua siitäkin, että tarha ympäristönä on sille vielä niin uusi ettei se ole ehtinyt sinne sen kummemmin vielä sopeutua. Pennun ollessa kyseessä, voisi hyvin kuitenkin kuvitella, että omaan kotiin muuttamisen myötä Prinssi saa itseensä lisävirtaa.

Prinssi etsii omistajaa, jolla on aikaa ja ymmärrystä sen sopeuttamiseen uuteen ympäristöön ja elämään. Moni uusi asia voi aiheuttaa jännitystä ja kummastusta, mutta omistajan rohkaisevalla asenteella niistäkin selvitään. Pikku Prinssi etsii elinikäistä ystävää tositarkoituksella. Sellaista, joka on valmis pitämään huolta rakkaimmasta pojastaan silloinkin kun on vaikeaa eikä hylkää sitä koskaan.

Prinssistä kasvanee keskikokoinen poika.

Viipurin koirat - Prinssi 13.9.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.