Jedi

Sukupuoli: uros
Koko: keskikokoinen-suuri (n. 60 cm)
Syntymäaika: 2007

20.12.2013
Jedi sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

18.11.2013
Jedi ei ole enää mikään nuori pojankoltiainen vaan komea, ystävällinen herra jo hieman paremmassa iässä. Ihmisistä poika pitää hirmuisesti ja on aina valmiina kunnon hellittelyhetkeen!

Kuulemamme mukaan Jedin omistaja päätti muuttaa toiseen kaupunkiin. Jedille ei ollut tilaa enää omistajan uudessa elämässä, joten poika jätettiin Irinan tarhalle. Jedi on siis saattanut hyvinkin elää kotikoiran elämää ennen tarhalle joutumistaan, mutta myös mahdollisesti ketjun päässä ulkona vahtina niin kuin Venäjällä on usein tapana saksanpaimenkoiran tyyppisiä koiria pitää.

Jedi vaikuttaa ystävälliseltä ja iloiselta pojalta, joka nauttii vieraiden rapsutuksista koko sydämellään. Jedi elää tällä hetkellä Irinan tarhan edustalla ketjun päässä, joten varmuudella emme tiedä, miten se tulee toimeen muiden koirien kanssa.

Jedillä olisi varmasti vielä monta hyvää vuotta elämästään jäljellä, jotka se mieluusti viettäisi rakastettuna perheenjäsenenä sisällä kodin lämmössä eikä yksinäisenä ketjunsa päässä.

Viipurin koirat - Jedi

Viipurin koirat - Jedi

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.