Ravilia

Sukupuoli: narttu
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 9/2009

23.8.2012
Ravilia on vähän ujo, mutta kovin kiltti ja sympaattinen tyttö, joka on asunut Irinan tarhalla jo pitkään.

Ravilia on kaunis ja vilkas tyttö, joka on asunut Irinan tarhalla nuoresta lähtien. Ravilia on vähän sellainen taustalla pysyttelevä tyttö, joka ei tee itsestään suurta numeroa: siksi se jää monelta helposti huomaamatta. Kun tytölle antaa mahdollisuuden tuttavuuden tekoon, tulee se varovaisesti, mutta hyvin iloisella ilmeellä tervehtimään: vihdoin joku huomasi hänetkin!

Raviliaa kiinnostaa kovasti vieraatkin ihmiset, mutta aina välillä arkuus voittaa ja tyttö livahtaa taas kauemmas. Välillä tyttö antaa silittää, mutta välillä kosketus taas tuntuu liian jännittävältä. Ravilian suhtautuminen ihmisiin on kuitenkin hyvin positiivinen, joten tytöllä on varmasti vielä hyvät mahdollisuudet sopeutua kotielämään, kunhan sopiva omistaja Ravilialle löytyisi. Kaikkiaan Ravilia on todella sympaattinen ja kaunis tyttö, jolle soisi onnellisen loppuelämän jossain muualla kuin tarhalla.

Ravilia tulee hienosti toimeen tarhan muiden koirien kanssa: tyttö enemmin väistää, kuin alkaa haastamaan mistään riitaa. Ravilian ihannekodissa olisikin toinen, reipas koira jo odottamassa, jotta Ravilia saisi siitä tukea sopeutumiseen.

Ravilia ei ole koira, joka soveltuu ensimmäiseksi koiraksi. Tytön kodilta edellytetään, että sillä on jo aiempaa kokemusta aran koiran totuttamisesta kodissa elämiseen.

Ravilia on syntynyt syyskuussa vuonna 2009 ja tyttö voisi muuttaa Suomeen opettelemaan kotikoiran taitoja vaikka heti.

Katso video Raviliasta:

Viipurin koirat - Ravilia

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.