Joonas

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 11/2011

2.4.2012
Joonas sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

4.3.2012
Joonas on mahdottoman iloinen ja suloinen poika! Ei mikään mahdoton rasavilli, vaan utelias ja reipas poika, joka rakastaa kovasti ihmisseuraa ja tietysti myös pentukavereiden kanssa painimista.

Sympaattinen Joonas ihmettelee kovasti, kun vielä ei kodinetsinnässä ole tärpännyt. Poika vaikuttaa tasapainoiselta ja kaikin tavoin mukavalta pennulta, eikä siitä todennäköisesti kasva mitään valtavan isoa, vaan sopivan keskikokoinen nuorimies. Joonas olisi valmis reissaamaan Suomeen vaikka heti!

26.1.2012
Pimeys oli jo iskenyt Viipuriin, kun Irinan tarhan edessä jarrutti auto. Pakkaseen hylätty pentu oli pieni Joonas – kiltti ja suloinen pikkupoika.

Joonaksesta saa ensin vähän vakavan vaikutelman. Poika katselee pää kenossa, kun vieraat ihmiset astuvat pentutaloon. Hetken tarkkailemisen jälkeen Joonas tepsuttaa tulijoiden luokse, pieni häntä alkaa vipattamaan ja sen jälkeen ei pusuista tulekaa enää loppua.

Joonas kaipaa kovasti omaan kotiin – sellaiseen, jossa pienestä pojasta halutaan kasvattaa mukava koirakansalainen ja joka ei poikaa hylkää, vaikka joskus tulisi eteen pieniä vastoinkäymisiäkin. Joonaksen arvioidaan syntyneen marraskuun alussa 2011 ja poika voi matkustaa Suomeen jo pian, kunhan on ensin vielä hetken odottanut rokotusten voimaanastumista.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.