Ciara

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 2/2017

4.10.2017
Ciara sterilisoitiin Viipurin Koirat ry:n tuella.

9.6.2017
Ciara on suloinen ja voih - niin nätti pentu! Kauniin ulkonäön lisäksi Ciara vaikuttaa myös varsin mukavalta tytöltä.

Siskokset CocoCorinna ja Ciara päätyivät alkukesällä Irinan luokse. Tyttöjen menneisyydestä ei ole tietoa, sitä voi ainoastaan arvailla. Varmaa on kuitenkin se, että tarhalle joutuminen on ollut hämmentävä ja ehkä pelottavakin kokemus. Ciara elää samassa aitauksessa kymmenien muiden pentujen kanssa, ja kavereista saa onneksi turvaa, lämpöä ja läheisyyttä. Ihmisiin Ciara suhtautuu uteliaasti ja ystävällisesti. Se ei ole ensimmäisenä hyppimässä ympärillä vaan rauhallisena tarkkailee vieressä tapahtumia. Kun ihminen lähestyy varjossa makaavaa pentukasaa, Ciara tuumii mitähän nyt mahtaa tapahtua. Kun tyttö nostetaan syliin rapsuteltavaksi ja hellittäväksi, katoaa huoli kuitenkin pienistä silmistä ja kuono kääntyy kohti kasvoja - ei tapahtunut mitään pahaa pieni tyttönen, kaikki hyvin.

Ciara on kiltin ja iloisen oloinen tyttö vaikka uudet asiat alkuun vähän jännittäisivätkin. Tarha on ankea paikka asua, mutta paremmastakaan Ciara ei tiedä. Uuden omistajan onkin varauduttava siihen, että monet asiat tulevat vaatimaan harjoittelua. Sisäsiisteys, yksin oleminen, hihnassa kulkeminen.. näitä ja monia muita taitoja on oltava valmis treenaamaan mikäli Ciaran mielii omakseen. Sen lisäksi Ciara haluaa totta kai löytää ihmisen, jonka luona huolenpitoa ja rakkautta riittää ainakin seuraavaksi 10-15 vuodeksi!

Viipurin koirat - Ciara 10.9.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.