Umur

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 6/2017

5.10.2017
Umur sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

2.10.2017
Umur ei turhia ujostele vaan tepsuttaa rohkeasti jalkoihin nojailemaan ja pyytämään huomiota. Toivottavasti uusi ihminen ja koti odottaisivat poikaa pian Suomessa.

Umur päätyi Irinalle loppukesästä. Se on siitä asti odotellut, milloin pääsisi nousemaan siihen samaan kyytin, jonne ne muutamat onnekkaat koirat kerran viikossa nostetaan. Poika ilostuu suunnattomasti saadessaan ihmisvieraita ja laskee pehmoisen päänsä käsien rapsuteltavaksi. Umur ihmettelee sylissä olemista pienen hetken, kunnes pieni kaula kääntyilee edestakaisin ja kallistuu välillä taaksepäin. Pusuja olisi kiva antaa, sitähän poika vain meinaa! Umur on luottavaisen, uteliaan ja ihmisrakkaan oloinen pentu, ja kunpa sen matka omaan kotiin pääsisi jo alkamaan.

Umurilla ei varmasti ole käsitystä kotikoiran taidoista, kuten sisäsiisteydestä tai hihnassa kävelemisestä. Yksinoleminenkin on ihan uusi juttu. Ympäristössä on myös taatusti kaikkea sellaista, mitä pieni Umur ei ole aiemmin nähnyt, joten se tulee tarvitsemaan rauhallista totuttelua oma ihminen tukenaan. Paljon rohkaisua ja kehuja. Umurista kasvaa aikuisena varmasti komea ja hieno poika, ja toivomme, että se pääsisi pian jo aloittamaan kotikoiran opinnot!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.