Borya

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (<50 cm)
Syntymäaika: 7/2011

12.2.2016
Borya sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

2.3.2015
Boryassa voisi olla ainesta vaikkapa etsijäkoiraksi, sitkeyttä ja sporttisuutta ainakin löytyy.

Suuret silmät loistavat verkkoaitaa vasten, häntä heiluu kuin viimeistä päivää heti, kun tarha-alueella liikkuu lupaavan oloisia ihmisiä. ”Otatko minut mukaasi? Lähdetään yhdessä seikkailemaan!”

Viipurin koirat - Borya 6.7.2015

Viipurin koirat - Noona & Borya kävelyllä 6.7.2015

8.1.2015
Borya on odottanut kotia jo kolme vuotta! Tässä energisessä ja kultaisessa pojassa ei kuitenkaan ole mitään vikaa - yhtä positiivisena se jaksaa ottaa meidät aina vastaan.

Borya on siitä onnekas koira, että pitkä ja kurja tarhalla asuminen ei ole saanut sitä masentumaan. Se on hyvin ohutturkkinen koira, joten talvet ovat sille erityisen kovaa aikaa. Silti Borya ottaa jokaisen vieraan vastaan yhtä sydämellisesti ja innokkaasti, on sitten tuiskua ja tuiverrusta tai aurinkoa ja hellettä.

Borya tulee nykyään varsin hyvin toimeen toisten koirien kanssa. Koska Borya on vilkas poika, tulee toisen koiran kuitenkin olla sellainen, joka ei hermostu koirakaverin iloisuudesta ja energisyydestä. Narttu olisi kuitenkin varmempi valinta koirakaveriksi.

Boryasta joku saa vielä mainion koiran - kunhan vain antaisi sille mahdollisuuden täyttää päivät boryamaisella positiivisella energialla!

23.1.2013
Ohutturkkinen Borya palelee yhä Viipurissa, vaikka se varattiin syksyllä Saksaan. Etsimme siis vauhdikkaalle Boryalle edelleen kotia Suomesta.

Rasavilli Borya soveltuu aktiiviseen kotiin, jossa on jo aikaisempaa koirakokemusta ja halua kouluttaa määrätietoisesti tätä komeaa nuortamiestä. Vaikka Borya ei ole suuren suuri, on se silti vahva ja vanttera - siksi Boryan isännällä tai emännällä on oltava myös hiukan ruista ranteessa. 

Borya haluaisi mielellään kaiken ihmisiltä liikenevän huomion, ja se jyrääkin surutta toiset koirat tieltään, kun on mahdollisuus päästä osoittamaan rakkautta ihmiselle. Siksipä Borya soveltuukin mieluiten ainoaksi koiraksi. Ihmisistä Borya tykkää todella paljon.

Viipurin koirat - Tatu, Toto & Borya 3.-4.8.2013

Viipurin koirat - Borya

Viipurin koirat - Borya 30.6.2012

22.9.2012
Borya varattiin saksalaiseen hoitopaikkaan.

14.2.2012
Komea Borya etsii tositarkoituksella huumorintajuista ja ulkoilevaa kotia! Borya on rasavilli ja täynnä energiaa, jota on Irinan löytökoiratarhan verkkoaitojen takana vaikea päästä purkamaan.

Tämän toimeliaan pojan toive olisi päästä pois pakkasesta kodin lämpöön ja oman ihmisen kanssa puuhastelemaan. Pelkäksi kainalokaveriksi Boryasta ei siis ole, vaan se tarvitsee runsaasti liikuntaa. Lenkkikaveria kaipaavalle se olisi mitä oivallisinta seuraa.

Boryan arvioitu syntymäaika on heinäkuussa 2011. Kahdeksan  kuukauden ikäisenä sille on kertynyt korkeutta 40 cm, joten suuren suureksi Borya ei ole ajatellut kasvaa. Borya ei ole vielä päässyt aloittamaan koirakoulun ekaluokkaa, joten uuden kodin on hyvä ensi töikseen tassutella sen kanssa opintielle.

Katso video Boryasta:

Viipurin koirat - Borya

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.