Volter

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 3/2019

9.7.2019
Volter sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

1.7.2019
Nallemainen Volter on suloinen ja rauhallinen poika. Se ujostelee vieraita ihan aavistuksen, mutta tutustumisen jälkeen on valmis nauttimaan rapsutuksista.

Volter ja kolme sen sisarusta päätyivät hylättyinä Irinan tarhalle. Ne olivat silloin aivan pieniä, luovutusiän hieman aikaa sitten ylittäneitä. Tarhalla selviäminen ei ole helppoa aivan pienelle pennulle, mutta kolme niistä osoitti olevansa pikkutaistelijoita ja selvisi kriittisen alkuajan yli. Näistä Väiski-veli on myös jo valmis etsimään kotia.

Volter on hieman tuumailija -  se mieluummin katselee hetken kuin suinpäin pohtimatta ryntää tekemään asioita. Se ei ole mitenkään erityisen arka, mutta vähän varovainen kuitenkin. Siksi olisikin tärkeää, että se pääsisi mahdollisimman pian pois tarhalta kotioloihin sosiaalistumaan ja reipastumaan lisää.

Volter tulee sujuvasti toimeen muiden pentujen kanssa. Se mielellään osallistuu painileikkeihin ja hepuloi lelujen kanssa. Se ei kuitenkaan ole mikään mahdottoman vilkas poika, vaan riehumisten välissä se rauhoittuu katselemaan muiden touhuja ja vähän myös nauttimaan rapsutuksista.

Volter on utelias pentu, mutta se tulee vähän varovaisesti tutustumaan vieraisiin ihmisiin. Syliin nostaminen oli siitä vähän jännää, mutta kiltisti se jäi kuitenkin syliin napittamaan kuvaamisen ajaksi. Ja maahan laskemisen jälkeen se palasi taas heti iloisesti jalkoihin pyörimään.

Volterista kasvaa aikuisena keskikokoinen poika. Se etsii kotia, jossa jaksetaan touhuta ja elää koiramaista elämään sen kanssa: harrastaa reipasta ulkoilua, tarjota aktiviteettejä ja hoitaa myös arkinen perustottelevaisuus kuntoon. Volterilla ei ole vielä mitään käsitystä kotioloissa asumisesta, joten se tulee tarvitsemaan pitkäjänteistä ohjausta esimerkiksi sisäsiisteydessä ja yksinjäämisessä. Volter olisi erityisen tyytyväinen, jos uudessa kodissa olisi jo kiva ja leikkisä koirakaveri odottamassa.

Viipurin koirat - Volter 8. & 23.6.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.