Chernish

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: suuri
Syntymäaika: 2017
Sijainti: Snezhannan tarha, Viipuri

5.12.2021
Chernish pääsi venäläiseen kotiin.

4.10.2021
Chernish on kookkaanpuoleinen koiraherra, joka ei ole elämässään vielä päässyt maistamaan oman kodin onnea.

Saksanpaimenkoiransukuinen Chernish kuului neljän koiran joukkoon, joka asui aidatulla tontilla ja toimitti siellä vahtikoiran virkaa. Kun tontti myytiin, Chernish, Fedja ja kaksi muuta koiraa joutuivat kodittomiksi.

Chernish on ollut Snezhannan tarhalla kesäkuusta saakka ja jakanut aitauksen narttukoirien kanssa. Se on kooltaan saksanpaimenkoiran kokoluokkaa tai hiukan suurempi. Snezhanna kuvailee Chernishiä rauhalliseksi ja fiksuksi koiraksi, jonka ei ole nähty haastavan riitaa muiden kanssa. Se on tuskin asunut koskaan kodissa. Koon ja taustan vuoksi sille etsitään koirakokemusta omaavaa kotia.

Chernish ei ole tottunut elämässään kummoisiin olosuhteisiin eikä osaa unelmoida paremmasta. Jos se tietäisi, millaista onnea oma koti voi tarjota – kun pitkän lenkin jälkeen voi köllähtää vatsa täynnä lämpöiseen, pehmeään petiin nukkumaan, tai kun voi jakaa läheisyyttä ja hellyyttä ikioman ihmisen kanssa, suhteessa jossa vallitsee molemminpuolinen luottamus – se varmasti osaisi arvostaa näitä asioita koko karvaisesta sydämestään.

Chernish on koira parhaassa iässä: pentuajan hötkyilyt ovat takanapäin, mutta paljon elämää vielä edessä. Voimme vain toivoa, että siihen kuuluisi muutakin kuin koiratarhan karu koppi! Jos Chernish valloitti paikan sydämestäsi ja olisit valmis rauhallisesti ja lempeästi totuttamaan sen kotikoiran elämään kaikkine siinä tarvittavine taitoineen sisäsiisteydestä hihnakävelyyn, Chernish odottaa Viipurissa yhteydenottoasi.

Emme ole itse tavanneet Chernishiä emmekä pääse nyt vierailemaan tarhoilla. Varmuuden vuoksi luovutamme tällaisia koiria adoptioon suoraan tarhalta vain tietyin ehdoin. Luovutamme Chernishin ainoastaan kotiin, jossa on aiempaa koirakokemusta ja joka täyttää seuraavat ehdot:

-rauhallinen asuinympäristö
-aikuiskoti
-oma, aidattu piha (mieluiten omakotitalo)

Lähetäthän hakemuksen ainoastaan silloin, jos voit tarjota em. kriteerit täyttävän kodin. Jos kriteerit eivät täyty kohdallasi, tutustu Suomessa sijaiskodeissa oleviin koiriimme. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.