Nana

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 5/2014

26.8.2014
Nana sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

14.8.2014
Nana on mukava ja iloinen pentu, mutta kuvaussessio sylissä saa tytön hieman jähmettyneen näköiseksi. Kaunis Nana etsii itselleen tositarkoituksella kotia, löytyisikö se juuri Sinun luotasi?

Nana jolkottaa suuren pentulauman mukana tervehtimässä tarhavieraita ja iloitsee jokaisesta pienestä huomiohetkestä, jonka onnistuu itselleen saamaan. Tänä syksynä monet pennut ovat joutuneet kodittomiksi eikä Nana ole poikkeus. Tytöllä on edessään vaikea tehtävä erottua niin monen suloisen pennun joukosta, mutta Nana uskoo, että jossain sitä odottaa juuri se oikea ihminen, joka on valmis huolehtimaan tytöstä koko sen loppuelämän ajan.

Nana vaikuttaa mukavan reippaalta pennulta, joka ei turhaan vieraita säiky. Nana antaa iloisen tervehdyksen kaikille, mutta syliin nostaminen vähän jännittää pikkuista eikä se oikein tiedä miten tässä nyt pitäisi olla. Päästyään takaisin maahan jännitys kuitenkin katoaa samantien ja Nana sipsuttaa häntä heiluen ihmisten jaloissa.

Nana toivoo kovasti, että kutsu Suomeen kävisi jo pian. Tyttö etsii itselleen sitoutumiskykyistä omistajaa, joka on valmis näkemään vaivaa sopeutumisen eteen ja seisomaan tyttönsä rinnalla kävi mitä kävi. Elämänmuutokset ovat osa elämää eikä niiden vuoksi hylätä ystävää. Jos Nana tuntuu juuri oikealta ystävältä Sinulle, ja olet harkinnut päätöstäsi loppuun saakka, odottaa Nana yhtedenottoasi!

Viipurin koirat - Nana 16.8.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.