Fedor

Sukupuoli: uros
Koko: 45 cm
Syntymäaika: 8-9/2011

12.4.2012
Fedor löysi kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

1.4.2012
Fedor on vielä peloissaan kaikesta kokemastaan, ja tarhan kovat äänet pelottavat nuorta miehen alkua. Fedor vaikuttaa nöyrältä ja kiltiltä eikä olo tarhalla tule olemaan helppoa toisia koiria arastelevan tuntuiselle pojalle.

Olimme Lauantaina 30.3. käymässä koiratarhalla. Tarhan eteen karautti venäläinen nuori mies pakettiautollaan. Irinan kanssa hetken juteltuaan, hän avasi auton takaoven ja nosti hellästi syliinsä pienen väsähtäneen nyytin ja kantoi sen tarhan sisätiloihin. Nyytti oli noin 7-kuukauden ikäinen poika nimeltään Fedor.

Mies kertoi Fedorin majailleen jo jonkun aikaa lasten leikkikentän liepeillä. Aikaisin aamuisin se heräili auringon noustessa, venytteli ja alkoi odottaa lapsia kentälle.  Se vältteli joutumasta ihmisten jalkojen eteen, kaiveli ruokaa roskapönttöjen edustalta, ja jos päivästä tuli oikein onnekas, joku heitti sille leivän tai muun evään jämät. Päivisin poika kuunteli pää kallellaan lasten leikkien ääniä, halusi mukaan, mutta ei uskaltanut. Illalla se surullisena keri tassut kerälle ja painautui nukkumaan kylmälle makuupaikalleen rauta-aitojen suojaan.

Naapurissa asuva venäläisrouva ei katsellut Fedoria suopeasti, vaan soitti siitä rankkurille. Tämä nuori mies sai kuitenkin tiedon Fedorista ennen kuin rankkuri ehti paikalle, ja haki pojan turvaan. Kuulimme, että samainen nuori mies olisi tuonut muitakin koiria Irinan tarhalle turvaan varmalta kuolemalta.

Fedor on vielä peloissaan kaikesta kokemastaan, ja tarhan kovat äänet varmasti pelottavat nuorta miehen alkua entistäkin enemmän. Fedor vaikuttaa nöyrältä ja kiltiltä eikä olo tarhalla tule olemaan helppoa toisia koiria arastelevan tuntuiselle pojalle.

Toivoisimme Fedorin löytävän oman kodin mahdollisimman nopeasti; nuoreen ikäänsä nähden poika on jo turhan kauan joutunut elämään lapsuuttaan kadulla!

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.