Zunja

Sukupuoli: narttu
Koko: pienehkö (alle 40 cm)
Syntymäaika: 2012

8.1.2015
Zunja sai kodin Viipurista.

9.11.2014
Kaunis Zunja on energinen ilopilleri, joka etsii aktiivista omistajaa! Zunjasta ei ole pelkäksi sohvankoristeeksi, vaikka se pieni ja sievä tyttö onkin.

Zunja pyydystettiin syksyllä varuskunnan alueelta. Se ja sen pennut elelivät siellä varsin villeinä. Zunjan pennut ovat nimeltään Nasu, NunuNipsuNelsonNannaNyyti ja Nessi. Zunjan pennut saatiin turvaan Irinan tarhalle ja Zunja itse pääsi kotihoitoon Viipurissa opettelemaan kotikoirana elämistä.

Zunja on kotihoitajan mukaan erittäin aktiivinen tyttö. Se on tuttujen kesken reipas ja ystävällinen tyttö, joka rakastaa kaikennäköistä touhuamista. Jos omistaja ei itse tarjoa Zunjalle riittävästi puuhaa, keksii tämä aktiivinen tyttö sitä kyllä itse.

Zunja pitää hoitajansa mukana kulkemisesta, joten Zunjalle sopii sellainen omistaja, joka tykkää ottaa koiran moneen paikkaan mukaan. Toki Zunjaa vielä ujostuttaa osa uusista asioista ja ihmisistä, joten uuden omistajan tulee osata kohdata ne tilanteet Zunjan rinnalla ja tyttöä rohkaisten. Aivan vieraisiin ihmisiin Zunja suhtautuu vielä varoen, mutta rauhallisesti lähestyen Zunja antaa kuitenkin silittää.

Jos kaipaat energistä pientä koiraa, joka jaksaa takuulla lenkkeillä sen minkä omistajakin ja vielä enemmänkin, ja joka varmasti tuo elämääsi vauhtia ja elämäniloa, niin Zunja muuttaa mielellään luoksesi! Pelkän hauskan ulkonäön perusteella Zunjaan ei kannata ihastua, mutta jos terrierimäinen vilkkaus on koirassa vain positiivinen ominaisuus, on Zunja oiva koirakaveri!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.