Milou

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 7/2014

26.10.2014
Milou sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

12.10.2014
Kaunis Milou on ystävällinen pentu, joka sysättiin siskonsa kanssa tarhalle. Toivottavasti sisarusten onni pian kääntyy ja kutsu omaan kotiin käy!

Milou ja siskonsa Melissa hylättiin Irinan tarhalle syksyllä, noin kolmen kuukauden iässä. Emme tiedä, miksi sisaruksista haluttiin eroon, ehkäpä ne olivat syntyneet ei-toivottuina pentuina eikä emon omistaja jaksanut etsiä niille uusia koteja. Tarhalla varttuminen on nuorille pennuille aina kurjaa, joten toivomme, että jo pian nämä sisarukset löytäisivät arvoisensa kodit.

Milou on mahdottoman kaunis ja suloinen pentu. Suklaanruskeiden silmien napittaessa ei voi olla heltymättä ja Milou saakin sylittelyä ja silittelyä tarhalla, sen mitä me vierailijat ehdimme niitä antaa.

Milou suhtautuu aluksi aavistuksen varoen vieraisiin tulijoihin, mutta pian Miloun uteliaisuus voittaa harkinnan ja poika on valmis tekemään tuttavuutta. Ja sen jälkeen Milou onkin kaveria kaikkien kanssa, saahan ihmisiltä ihanaa huomiota ja välillä herkkujakin!

Molemmat sisarukset ovat rakenteeltaan aavistuksen lyhytjalkaisia, eli mitään pitkäsäärisiä honkkeleita näistä ei kasva. Mutta ne eivät kuitenkaan ole malliltaan mitään mäyräkoiraluokkaa, vaan vähän vain normaalia matalamman tyyppisiä koiria. Todennäköisesti varsin persoonallisen näköisiä koiria aikuisena!

Milou etsii aidosti sitoutumiskykyistä omistajaa, joka ymmärtää, että tarhalla suhteessa ison osan pienestä elämästään viettänyt pentu tulee aluksi tarvitsemaan aikaa sopeutumiseen ja varmasti myös sosiaalistamista moniin uusiin asioihin ja tilanteisiin. Milou ei halua, että sitä enää koskaan hylätään: mieti siis tarkoin, mahtuuko Milou varmasti elämääsi, vaikka eteen tulisi muutto, perheen perustaminen, uusi työpaikka tai muu elämäntilanteen isokin muutos. Jos olet harkinnut asian kaikki puolet ja olet varmasti valmis sitoutumaan, ei Milou malta odottaa yhteydenottoa! 

Viipurin koirat - Milou 11.10.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.