Nooa

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: pieni (n. 35 cm)
Syntymäaika: 2010

6.8.2013
Nooa sai kodin Viipurista.

8.7.2013
Tapasimme Nooan tarhalla, minne se oli tuotu hoitopaikasta nähtäväksi. Nooa vaikutti kivalta ja suhteellisen rauhalliselta pikkukoiralta, joka oli tottunut viettämään aikaa myös sylissä.

Nooa oli hiukan hämmentynyt lukuisten suurten koirien läheisyydessä, mutta uusien ihmisten suhteen sillä ei ollut ongelmaa. Syliinkin sen sai napata, ja sieltä olisikin turvallista tarkkailla ympäristöä.

Nooa on hoidossa tarhanpitäjä Irinan kotona. Irina kertoo, että Nooa nukkuu yönsä hänen kainalossaan useiden muiden pikkukoirien mukana.

Viipurin koirat - Nooa

2.6.2013
Nooa palautui uudesta, venäläisestä kodista takaisin hoitopaikkaan ja odottelee edelleen sitä oikeaa, parempaa kotia.

24.5.2013

Nooa sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

24.4.2013
Nooa on kiltti ja iloinen pikkumies, joka odottelee kotihoidossa omaa kotiaan.

Irinaa pyydettiin apuun, kun vanha viipurilainen rouva ei enää kyennyt huolehtimaan pienestä koirastaan. Nooa pääsi Irinan kotiin hoitoon, sillä pienenä koirana se ei olisi pärjännyt tarhalla isojen koirien joukossa.

Irinan mukaan Nooa on ystävällinen ja kiltti poika. Se on oppinut hienosti elämään kissojen kanssa, ja kotihoidossa tulee oppimaan muitakin arkielämän taitoja.

Lisätietoja pojasta on tulossa.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.