Stitch

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 5/2016

6.9.2016
Stitch sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

28.8.2016
Kaunis Stitch-poika ihmettelee vielä tarhan vauhdikasta menoa. Stitch hakee turvaa ihmisistä, onhan niiden jalkoihin nojaillen paljon turvallisempaa totutella tarhaelämään.

Olimme Irinan tarhalla käymässä, kun sen edustalle kaarsi auto. Autosta tuotiin hämillään oleva Stitch. Kuulimme Stitchin tarinan: se oli syntynyt alkukesästä erään leirikeskuksen liepeillä asustelleelle nartulle. Leirikeskuksen työntekijät ottivat pennut ja emon huolehtiakseen, ja onnistuivatkin löytämään lähes kaikille pennuille kodit. Vain Stitch jäi ilman uutta omistajaa. Pentua ei kuitenkaan haluttu jättää heitteille, ja kun työntekijät kuulivat Irinan tarhasta, järjestettiin pennulle kuljetus sinne.

Stitch oli aluksi ymmärrettävästi hyvin jännittynyt, kun se nostettiin yli kymmenen muun samaa ikäluokkaa olevan pennun joukkoon. Jonkin aikaa ihmeteltyään Stitch näytti kuitenkin toteavan, että ei tämä uusi paikka ehkä niin kamala olekaan ja alkoi tutustua ympäristöön ja muihin pentuihin. Turvallisin paikka oli kuitenkin ihmisten jaloissa, siitä tuntui olevan mukavin katsella ympäristön tapahtumia.

Stitchistä kasvaa aikuisena keskikokoinen poika. Vaikka se vielä on hyvin rauhallinen ja vähän varovainen, uskomme, että siitä kuoriutuu varsin nopeasti reipas koira, kunhan se tottuu tarhaelämään. Ja varsinkin, jos se pääsee jo pian omaan kotiin!

Stitch etsii aktiivista omistajaa, sillä tämä nuori mies tulee varmasti tarvitsemaan paljon reipasta ulkoilua ja muuta mielekästä yhteistä puuhaa omistajansa kanssa, ettei se pääse tylsistymään. Stitchistä kasvaa takuulla naapuruston komein koira, ja Stitch ansaitseekin omistajan, joka haluaa sitoutua kasvattamaan Stitchistä mallikelpoisen koirakansalaisen!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.