Iiris

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 7/2013

11.10.2013
Iiris sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

10.10.2013
Pehmoisen suloinen Iiris-rukka ei ole onnekseen joutunut olemaan vielä kauaa tarhalla. Reippaana tyttö Iiris tekeekin kaikkensa päästääksen pian omaan kotiin asti!

Iiris on nyt noin kolmikuinen pentu. Iiris on reipas, iloinen ja ystävällinen tyttö, joka kovasti tuntuu kaipaavan ihmisten seuraa. Syliin nostaminen saa tytön vielä vähän jännittämään, mutta syliin päästyään Iiris äkkiä unohtaa jännittämisen ja nauttii hiljaa silityksistä. Vielä Iiriksen päivät tarhalla ovat varsin huolettomia, kun talvi vasta tekee tuloaan. Vaan kunhan viime ja kylmyys saavuttaa Viipurin, muuttuu iloinen Iiris oikeaksi Iiris-rukaksi.

Iiris asustaa samassa aitauksessa usean muun samanikäisen pennun kanssa. Siellä telmiessä Iiris oppii taitavasti kommunikoimaan toisten koirien kanssa, mutta vaikka seuraa riittää, ei ihmisiä voita Iiriksen mielestä silti mitään. Niinpä Iiris haaveilee siitä, että se jo pian saisi oman ihmisen, jolta saatu huomio ei lopu ihan äkkiä!

Jos olet varma siitä, ettet kyllästy koiran koulutukseen etkä koiran kanssa ulkoiluun seuraavaan kymmeneen vuoteen, eikä huumorisi lopu niinäkään hetkinä, kun lempikenkäsi on syöty tai naapurisi haukuttu, niin Iiris odottaa yhteydenottoasi!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.