Daisy

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pienehkö keskikokoinen (alle 50 cm)
Syntymäaika: 12/2016

30.5.2017
Daisy on kaino ja kiltti tyttö. Ympärillä on kuitenkin niin paljon koiria, ihmisiä ja häsellystä, että Daisy jää seuraamaan tapahtumia pienen etäisyyden päähän.

Siskokset Daisy ja Dobby ilmaantuivat alkukeväällä tarhalle. Maaliskuussa pienessä vajassa pörräsi muiden pentujen lisäksi kaksi iloista mustaa tirriäistä, mutta siskot olivat silloin vielä liian nuoria sivuille. Aika kului, uusia koiria tuli aina vain lisää ja jotenkin nämä kaksi pikkuista unohtuivat. Nyt on kuitenkin vihdoin Daisyn ja Dobbyn vuoro päästä etsimään ikiomia koteja, toivottavasti sellaiset löytyisivät pian!

Iso koiratarha ei ole ihanteellinen kasvuympäristö pienelle pennulle, ja Daisy suhtautuukin nykyään ihmisvieraisiin hivenen varovaisesti. Kiltin ja ystävällisin oloinen Daisy on edelleenkin, mutta tuntuu vähän tuumivan uskaltaako tässä noin vain tulla vieraiden luokse. Jännittää. Syliin Daisyn saa helposti, ja hyvin nätisti ja rauhallisesti tyttö siinä istuskelee. Ihmisten pyöriessä aitauksessa Daisy ei piiloudu minnekään vaan tepastelee ympärillä ja makoilee muiden koirien kanssa ihmisten puuhien tarkkaillen.

Daisy ja Dobby elävät tällä hetkellä pienessä aitauksessa seuranaan sekalainen joukko nuoria koiria ja pentuja. Siskokset ovat joukon pienimmästä päästä, ja nöyrinä ja kiltteinä jäävät myös helposti muiden jalkoihin.

Siskokset ovat kooltaan hyvin siroja ja jäävät aikuisina pieniksi keskikokoisiksi. Uuden omistajan tulee ymmärtää, ettei niillä ole varmastikaan aiempaa kokemusta kotikoirana olosta ja kaikki uusi on alkuun hyvin jännittävää. Tarha on se ympäristö, johon ne ovat tottuneet ja ulkopuolisessa maailmassa on paljon asioita joihin täytyy rauhassa totutella. Koirakaveri uudessa kodissa helpottaisi varmasti sopeutumista. Sitoutunut ja kärsivällinen koti, turvallinen ympäristö ja rakastava ihminen saavat tästä pikkutytöstä varmasti mahtavan ystävän.

Viipurin koirat - Daisy 26.5.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.