Mira

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50-55 cm)
Syntymäaika: 2020

24.9.2022
Mira sai kodin Venäjältä.

16.5.2022
Ihmisrakas ja sosiaalinen Mira vaikuttaa kivalta koiralta. Mira osaa kävellä hihnassa ja se on tullut toimeen myös tarhalla käyvien lasten kanssa. 

Miran kerrotaan tulevan myös hyvin muiden koirien kanssa toimeen.

28.12.2021
Voi mitkä korvat! Mistä löytyisi kauniille ja persoonallisen näköiselle Miralle se ikioma koti?

Tämä kotia huhuileva kaunokainen on arviolta noin 1,5 vuotias. Pihkasilmäinen Mira löydettiin haahuilemasta yksinään kadulta viime syksynä – litimärkänä vesisateen jäljiltä. Mukava ja ihmisrakas Mira kerättiin talteen ja vietiin Snezhannan tarhan turviin odottamaan oman kodin kutsua. 

Miran taustasta ei ole juurikaan tietoa ja valitettavasti paljon jää pelkkien arvailujen varaan. Se hallitsee hihnassakävelyn ja nauttii suuresti ihmisseurasta; mitä todennäköisimmin tällä kauniilla ja reippaalla tytöllä onkin joskus ollut oma koti. Onko se saanut nauttia pehmoisella pedillä loikuilusta vai onko se kenties toimittanut pihakoiran virkaa, voimme vain arvailla. Jostakin kumman syystä se on kuitenkin hylätty oman onnenssa nojaan, ja nyt se toivookin löytävänsä kunnollisen kodin Suomesta. Kodin, joka ei hylkää sitä pissavahingon tai rikkoontuneen kenkäparin vuoksi. Kodin, joka rakastaa sitä ehdoitta ja antaa sille juuri tarvittavan määrän aikaa uusien taitojen oppimiseksi.

Vaikka Mira on mitä todennäköisimmin ollut joskus jonkun oma, on hyvin todennäköistä, että sen peruskoulutus on jäänyt puutteelliseksi. Se saattaakin uuteen kotiin muuttaessa pissata matolle tai järsiä kengät tai pari, mutta kärsivällisen opastamisen ja positiivisen vahvistamisen avulla se oppii tarvittavat taidot varmasti. Mira odottaa innokaasti sopivia kotiehdokkaitaan Viipurissa! Se olisi jo kovin valmis jättämään tarhaelämän taakseen ja hyppäämään rekkaan kohti Suomea. Kunpa pian olisi sen vuoro.

Mira on rokotettu kattavasti ja se sterilisoidaan, tautitestataan sekä rabiesvasta-ainetestataan ennen Suomeen tuloa. 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.