Jason

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 9/2017

31.12.2017
Mikäs ihana pieni ilmestys se sieltä tulee! No sehän on Jason. Eihän tälläistä reipasta pientä poikaa voi olla ohittamatta! 

Jason rakastaa huomiota! Mikään ei ole parempaa kuin jakamaton huomio sylissä pitäjältä. "Ai otatko kuvia? No sehän kyllä käy, olenko söpö?".

Jason vaikuttaa hyvin mutkattomalta pennulta. Vaikka Jason on reipas, ei se kuitenkaan vaikuta mahdottomalta rasavilliltä. Kun Jason on saanut tarpeeksi huomiota ja rapsutuksia, sipsuttaa se muiden hommien pariin. Kivaa on kuitenkin palata takaisin ihmisen luokse, josko sieltä löytyisi vaikka namia tai jos joku rapsuttaisi korvan takaa. Jasonin elämän ensimmäisistä kuukausista emme tiedä varmuudella mitään, kovin huonoja kokemuksia pojalla ei tunnu ihmisestä olevan. Jason odottaa kutsua omaan kotiin Irinan tarhalla.

Jason on aika sirorakenteinen ja saattaa aikuisena jäädä hieman keskikokoista pienemmäksi. Tai kuka tietää, voihan edessä olla vielä yllättävä kasvuspurtti. Jason ei tulevalta kodilta vaadi ihmeitä. Normaalia elämää lenkkeilyineen sekä mukavaa puuhailua yhdessä omistajan kanssa. Kuten jokaisen pennun kohdalla, myös Jason tarvitsee opastusta sisäsiisteyden, yksinolon ja hihnakävelyn opettelussa. Eniten Jason tarvitsee kuitenkin omistajaa, joka ei heitä hanskoja tiskiin jokaisen pienen vastoinkymisen kohdalla vaan sitoutuu opettamaan Jasonille normaalit, hyvät käytöstavat ja jakamaan elämän tämän pienen pojan kanssa niin hyvinä kuin huonoina aikoina.

Viipurin koirat - Jason 30.12.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.