Naga

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: kasvaa pienehköksi keskikokoiseksi
Syntymäaika: 6/2017

12.1.2018
Naga sai kodin Viipurista.

2.10.2017
Voi Nagaa. Suloisen Nagan katseessa on jotain herkkää ja vetoavaa. Naga on ystävällinen, mutta hieman alkuun tuumivainen pentu.

Naga katselee innostuneena pentukavereidensa kanssa pienestä häkistään saapuvia ihmisiä. Se heiluttaa iloisesti häntäänsä ja silmissä on ystävällinen katse. Kun muut pennut hyppivät ja pomppivat ympärillä, odottaa Naga sivummalla. Sekin uskaltautuu hakemaan rapsutuksia, mutta tarvitsee selvästi hetken tuumaustauon. Tullako vai eikö tulla. Kun tulee pojan kuvausvuoro, katsoo Naga parhaaksi maastoutua koppiin pehmustin sekaan. Voi pientä, syliin sinutkin on nostettava. Sylissä Nagaa jännittää ja se katselee huolestuneena kauniilla silmillään ympärilleen. Kovin kiltisti se nököttää paikoillaan ja antaa kopeloida itsensä päästä varpaisiin.

Nagan menneisyys on hämärän peitossa. Ympäristönvaihdos on aina yhtä jännittävä juttu mille tahansa tarhakoiralle, niin myös Nagalle. Se ei tiedä kotikoiran elämästä eikä taidoista mitään, lämmin katto pään päällä voi olla ihan uusi juttu. Sisäsiisteys, yksinoleminen ja hihnassa kauniisti käveleminen - ei Nagalle niitä kukaan ole opettanut. Poika haluaakin löytää sellaisen ihmisen, jolla on aikaa sopeuttaa sitä ja rohkaista tilanteissa, jotka vielä Nagaa jännittävät. Kunpa sellainen ihminen löytyisi pian.

Viipurin koirat - Naga 7.10.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.