Nata

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: n. 60 cm
Syntymäaika: 5/2012

29.7.2013
Nata sai kodin Viipurista.

18.5.2013
Nata on iloinen ja reipas tyttö. Siskonsa tavoin Nata ei muita hirveästi kumartele, vaan on vähän sellainen kaikki-mulle-heti-nyt -tyttö!

Nata ja Netta ovat varsin samanoloiset siskokset: reippaita, iloisia ja vauhdikkaita tyttöjä. Natasta voineekin sanoa, että tylsää päivää ei tämän neitokaisen kanssa tule eteen. Nata rakastaa ihmisiä, Nata rakastaa huomiota ja Nata rakastaa herkkuja -  ja Nata on myös valmis tekemään mitä vain niitä saadakseen!

Ei olisi pahitteeksi, jos Nata uusi omistaja olisi varustettu pitkällä pinnalla, kouluttamisen innolla ja iloisella asenteella. Natasta kasvaa varmasti vielä hieno, aktiivinen koira, kunhan tälle reippaalle tytölle sopiva omistaja vain löytyisi!

Viipurin koirat - Nata

11.9.2012
Nata on vilkas nuori neiti, jonka päästä tuntuisi löytyvän loppumaton kepposten säilö.

Eräänä aamuna Irinan juuri tutua tarhalle, alkoi tarhalla armoton meteli. Koirat kertoivat, että joku käveli tiellä. Tuntematon mies siellä käveli vetäen narussa perässään pelokasta tyttökoiraa. Heidän perässään vuorostaan käveli nainen, joka talutti pyörää, jonka tarakalla oli laatikko.

Se oli pieni aamuinen hetki, mutta se oli samalla Natan, Netan ja niiden äidin Nastanjan uuden elämän alku. Nata ja Netta saivat alkunsa eräänä aurinkoisena päivänä, kun niiden äiti päätti lähteä omalle retkelleen ja tapasi reissussaan muuan tuntemattoman hurmurin. Nastanjan perhe ei kuitenkaan asiasta perustanut, vaan raahasi pentueen Irinan tarhalle.  

Nata on vilkas nuori neiti, jonka päästä tuntuisi löytyvän loppumaton kepposten säilö. Tyttö on sukkela keksimään kaikenlaista; kun silmä välttää, se ryöstää muilta pennuilta lelut tai juoksee jonkun kumoon. Silti se on kiltti ja mukava tyttö ja vaikuttaa myös hyvin fiksulta. Uskon, että Natasta olisi mihin tahansa harrastukseen yhdessä omistajansa kanssa.

Natan ja Netan isä lienee joku kulmakunnan komistus, iso ja vaikuttava herrasmies, joka on tytöilleen antanut isommat geenit kuin heidän äidillään on. Tytöt ovat nimittäin jo nyt hurahtaneet pituuskasvussa äitinsä ohi.

Nämä neidit ovat ihan valmiita matkustamaan omiin koteihin. Ja olisimmekin superiloisia, jos kodit löytyisi ennen kuin talvi alkaa muistutella itsestään tarhan kolkoissa nurkissa.

Katso video Natasta:

Viipurin koirat - Nata

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.