Liza

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 4/2015

9.8.2016
Liza sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

29.4.2016
Ikävästä menneisyydestään huolimatta Liza on mitä iloisin ja ystävällisin tyttö, joka ei saa tarpeekseen ihmisistä.

Tapasimme Lizan ensimmäisen kerran alkuvuodesta tarhanpitäjä Irinan kotona. Liza löydettiin talvipakkasilla ulkoa metsiköstä, jonne se oli synnyttänyt pennut. Valitettavasti kaikki pennut menehtyivät, mutta Liza pääsi asumaan väliaikaisesti Irinan kotiin, josta se siirtyi myöhemmin tarhalle.

Iloa ja eloa ei Lizasta puutu. Se on hyvin ihmisrakas ja sydämellinen tyttö, jolla todennäköisesti on joskus ollut ainakin jonkinlainen koti tai omistaja, sillä sen verran luottavaisesti tyttö suhtautuu ihmisiin. Liza on nuori ja vilkas koira, jonka lempipuuhiin kuuluu leikit muiden saman aitauksen koirien kanssa. Toisten koirien kanssa Liza onkin tullut toimeen erinomaisesti. Liza ei vaikuta erityisen herkkähaukkuiselta ja kissatkin ovat tytölle ok.

Reipas ja ihmisrakas Liza voisi soveltua varmasti monenlaiseen kotiin. Tulevalta kodilta Liza ei vaadi mahdottomia, mutta monia kotikoiran taitoja joutuu varmasti vielä harjoittelemaan. Hihnassa kulkeminen voi alkuun olla innokasta poukkoilua eikä sisäsiisteyskään ole itsestäänselvyys. Kunhan tytölle ollaan valmiita tarjoamaan reipasta liikuntaa, yhteisiä puuhailuhetkiä oman perheen parissa sekä rutkasti rapsutuksia ja rakkautta, olisi Liza varmasti onnellisimmillaan.

Viipurin koirat - Liza 18.6.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.