Riemu

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 3/2014

28.6.2014
Riemu sai kodin Viipurista.

8.6.2014
Riemu on nimensä mukaisesti iloinen, avoin ja kultainen pikkupoika! Riemu olisi valmis jo lähtemään tarhavierailijoiden mukana kohti Suomea, mutta sitä ennen pikkuisen pitäisi löytää oma koti.

Sisarusparvi Ruusa, Rusina, Riemu ja Rimpula ilmestyivät kesän alussa tarhalle. Tarkempaa tietoa siitä, mistä pennut ovat tupsahtaneet, ei ole. Luultavasti joku on vain halunnut eroon ei-toivotuista pennuista, ja katsonut parhaaksi toimittaa ne tarhalle. Suloinen nelikko toivoo nyt onnensa kääntyvän ja oman, rakastavan kodin löytyvän Suomesta.

Riemu juoksentelee ja säntäilee innoissaan pieni kippurahäntä pystyssä kun saa vieraita aitaukseensa. Aluksi se ei oikein tiedä tulisiko suoraan luokse vai katselisiko kauempaa. Onkin melko hauskannäköistä seurattavaa, kun se juoksee kovaa vauhtia kohti häntä heiluen, mutta sitten pomppii ja loikki vuorotellen taakse ja sivulle. Pian Riemu kuitenkin uskaltaa jo tulla hakemaan rapsutuksia, ja se taisikin olla pikkuisen mielestä hirmuisen ihanaa.

Näin ihana poika sulattaisi kenen tahansa sydämen, ja Riemu toivookin, että joku ihana ihminen huomaisi sen ja haluaisi pitää siitä hyvää huolta koko sen loppuelämän. Riemua, kuten ei mitään muutakaan eläintä, tule kuitenkaan ottaa hetken mielijohteesta vaan sen tulee olla tarkoin harkittu päätös. Jaksaahan Riemu ilahduttaa sinua vielä 10-15 vuoden päästäkin?

Suloinen Riemu jäänee pienehköksi keskikokoiseksi.

Viipurin koirat - Riemu

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.