Myy

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 5/2014

25.8.2014
Myy sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

4.8.2014
Tässäpä vasta iloinen pikku tirppana! Myy rakastaa ihmisiä, huomiota, rapsutuksia ja toivoo kovasti pääsevänsä vielä tänä kesänä muuttamaan omaan kotiin!

Tapasimme Myyn ensimmäisen kerran heinäkuun alussa Irinan tarhalla. Myy oli tuotu tarhalle yhdessä veljensä kanssa, mutta velipoika kerkesi jo saamaan oman kodin Viipurista. Nyt Myylle on tullut tarpeeksi ikää, ja se on valmis etsimään omaa loppuelämän kotia Suomesta.

Myy on iloinen ja aurinkoinen pentu, joka rakastaa kovasti ihmisseuraa. Mitään parempaa se ei tunnu tietävän, ja tyttö kirmaa aina häntä heiluen tarhavieraiden syliin. Luonnetakin tästä pikku tytöstä löytyy, ja mikäli rapsuttava käsi eksyy liian pitkäksi aikaa antamaan muillekin pennuille silityksiä, vaatii Myy muutamalla haukulla lisää rapsutuksia itselleen.

Myy vaikuttaa mukavan reippaalta ja avoimelta pennulta. Se leikkii ja painii muiden pentujen kanssa, mutta kuumat hellepäivät verottavat myös Myyn voimia, ja se käpertyy mieluusti varjoon jonkun isomman pennun turvalliseen kylkeen kiinni nukkumaan.

Myy kaipaa omaa ihmistä, joka antaisi sille turvaa, rakkautta ja ennen kaikkea sitoutuisi tyttöön sataprosenttisesti. Teini-ikäinen Myy saa takuulla aiheutettua kepposillaan omistajalleen harmaita hiuksia, mutta Myy etsiikin sellaista omistajaa, joka ei pienistä hetkahda vaan jaksaa niin elämän ylä- kuin alamäissäkin.

Viipurin koirat - Myy

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.