Kosti

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 12/2014

22.9.2015
Kultainen Kosti lähti pilven päälle rakennevikojen, kivuliaisuuden ja kipukäytöksen vuoksi.

20.9.2015
Kosti-koltiainen on kotihoidossa Vantaalla.

Kosti on harjoitellut kotielämää Suomessa pari viikkoa. Se on osoittautunut mukavaksi ja kiltiksi kaveriksi, joka kävelee kauniisti vetämättä hihnassa eikä öykkäröi vastaan tuleville koirille. Kostin mielestä toiset koirat ovat kiva juttu ja se muuttaisikin mielellään vaikka jonkun kivan tyttökoiran kaveriksi, mutta pärjännee myös ainoana koirana. Kosti on oppinut jo lähes sisäsiistiksi ja sietää hyvin esimerkiksi kynsienleikkuuta ja pesua. Vaikuttaa siltä, että Kosti saattaisi sopia myös kissakotiin.

Toistaiseksi Kostia ei luovuteta pikkulapsiperheeseen eikä aivan ydinkeskustaan. Tarkempia tietoja Kostista saa koiravaraajalta.

Viipurin koirat - Kosti 19.9.2015

Viipurin koirat - Kosti 18.9.2015

4.6.2015
Miten on mahdollista, että näin kiva poika on yhä koditon? Jos etsit iloista, reipasta ja ystävällistä pusuttelijaa, olet löytänyt etsimäsi!

Monet Kostin aitauskavereista ovat jo muuttaneet Suomeen omaan kotiin, mutta Kostia ei vaan ole vielä onnistanut. Kostissa ei ole mitään vikaa. Se on ihan onnessaan, kun pääsee syliin halittavaksi ja mieli tekisi vain antaa pusuja. Kosti vaikuttaa toistaiseksi myös suht rauhalliselta pennulta. Aitaustovereidensa kanssa sopuisa Kosti tulee hyvin toimeen. Kosti haluaisi jo päästä kesän viettoon omaan kotiin, joten toivottavasti joku huomaisi pian senkin.

Viipurin koirat - Kosti 3. & 11.4., 2.5. & 27.6.

4.4.2015
Kosti on ihana veijari: uteliaasti se tulee tutustumaan ja heittää saman tien leikiksi!

Kosti on varsin reipas pikku hurmuri. Häntä vispaten se pyörii ympärillämme ja haluaa selvästi kovasti huomiota. Hetkittäin pieni ujous vielä voittaa ja Kosti tepsuttaa muutaman askeleen taaksepäin, mutta pian jo innostus voittaa ja Kosti on taas jaloissamme pyörimässä. Ja kun pennut saavat uusia leluja, on Kosti ensimmäisenä retuuttamassa ja testaamassa köysilelun kestävyyttä!

Kosti vaikuttaa tällä hetkellä avoimelta ja mukavalta nuorenmiehen alulta, joka nyt odottaa onneaan Irinan tarhalla. Tarhalla kasvaminen on kuitenkin aina ikävää, joten toivomme, että Kosti pääsisi jo pian ilahduttamaan uutta omistajaansa Suomeen. Kosti ei aseta huimia kriteereitä, mutta perusasiat pitää tietysti olla uudella omistajalla olla hallussa: riittävästi reipasta liikuntaa päivittäin, ehkäpä kivojen koirakavereiden tapaamisia, ei liikaa yksinoloa ja sopivasti myös arkielämän taitojen opettelua. Kostista kasvaa keskikokoinen poika, ja komea poika varmasti kasvaakin!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.