Serafiina

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 10/2013

28.3.2014
Serafiina varattiin Saksaan.

7.3.2014
Serafiina on kaunis ja ketterä kuin kauriinvasa. Näillä pitkillä koivilla kelpaa loikkia ja näillä jättikorvilla kuulee takuulla kaiken!

Serafiinan pentue löytyi hylättynä. Ne pelastettiin kotihoitoon, mutta valitettavasti ainoastaan Serafiina selvisi pennuista elossa. Nyt Serafiina on varttunut sen verran isoksi, että kotihoitaja uskoo sen pärjäävän tarhalla ja niinpä tyttö odottelee uutta kotia Irinan pentuaitauksessa.

Serafiina on vielä vähän hämillään tarhan meluun ja meininkiin joutumisesta. Kovin uteliaasti Serafiina haluaa tulla tekemään tuttavuutta, mutta kun tyttö yrittää silittää, ottaa se gasellinkoivillaan pienen loikan taaksepäin. Kotihoitopaikassa Serafiina oli kuitenkin ihmisrakas tyttö, joten varmasti Serafiina taas reipastuu, kunhan alkuhämmennys katoaa ja varsinkin sitten, kun Serafiina pääsee omaan kotiin.

Serafiina on todella persoonallisen näköinen pentu, ja siitä kasvaa varmasti varsinainen kaunotar. Serafiina vaikuttaa aktiiviselta ja ketterältä tytöltä, joten Serafiinalle voisi oivallisesti sopia koti, jossa innostutaan koiran kanssa harrastelemisesta. Ei ole vaikea kuvitella Serafiinaa loikkimaan agilitykentälle tai etsimään piileskeleviä ihmisiä metsästä!

Tärkeintä olisi kuitenkin, että Serafiinan uudessa kodissa sitoudutaan tähän kauriinvasaan kaikella mahdollisella rakkaudella ja tarmolla. Serafiina on pieni taistelija, joka selvisi hengissä sisaruksistaan ainoana, joten Serafiina ei enää koskaan halua tulla hylätyksi.

Viipurin koirat - Serafiina

Viipurin koirat - Irinan tarhalla 1.3.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.