Nasta

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 60 cm)
Syntymäaika: 08/2011

9.11.2013
Nastaa onnisti ja se sai kodin Saksasta.

4.8.2013
Nasta on valloittanut tarhavieraat yksi toisensa jälkeen. Hassuilla kulmakarvoilla varustettu tyttönen halaa kaikki tulijat ja lapsia se rakastaa aivan erityisesti.

Nasta on myös päässyt hihnakävelylle (ks. video), ja suoriutui siitä tarhakoiraksi tavattoman taitavasti. Lapsikin pystyi taluttamaan Nastaa.

Viipurin koirat - Nasta kävelyllä

9.4.2012
Nasta on nimensä mukaisesti nasta mimmi! Energiaa ei tästä tyttösestä puutu, se todellakin rakastaa sydämensä pohjasta ihmisiä ja näyttää sen myös kaikille. Kun Nastan aitaukseen astuu, huomaa sillä samalla sekunnilla koko sylin täyttyvän paksuturkkisesta neitokaisesta. Nasta ei kainostele jakaa onneaan, kun kerrankin joku ihminen huomaa tulla aitaukseen. Iloinen ja reipas Nasta olisi varmasti onnensa kukkuloilla, jos se vain pääsisi kotiin, missä sille riittäisi huomiota ja tekemistä!

Nastasta ei ole pelkäksi sohvankoristeeksi, se on varmaa. Tyttö tulee kaipaamaan paljon ulkoilua ja muuta tekemistä, mutta aktiiviselle omistajalle Nasta olisi takuulla nappivalinta. Säänkestävällä turkilla varustettu tyttö olisi helppo kuvitella mukaan vaikkapa pitkille vaelluksille tai hiihtoretkille. Pakkanenkaan kun ei tämän neidon vauhtia takuulla hidasta.

Nasta osaa kävellä jo hihnassa, mutta muuta pientä tapakasvatusta tytön kanssa tulee varmasti harrastaa, jotta yhteiselo sujuisi mutkattomammin. Nasta on kuitenkin niin ihmisläheinen ja kiltti koira, että se oppii varmasti uudet tavat nopeasti. Voi olla, että Nasta rauhoittuu huomattavasti, kun pääsee kotiin, missä ihmisten huomiosta ei tarvitse enää kilpailla. Kuitenkin uuden omistajan kannattaa varautua siihen, että Nastalta ei hyväntahtoinen energia ihan vähällä lopu.

Nasta asuu nyt samassa aitauksessa usean muun nartun ja uroksen kanssa. Nasta tulee  niiden kaikkien kanssa toimeen hienosti. Nasta ei varmasti pitäisikään pahakseen, vaikka uudessa kodissa olisi toinen leikkisä ja samaa kokoluokkaa oleva koira odottamassa.

Jos kaipaat elämääsi eläväistä ja sosiaalista koiraa, pistä ihmeessä Nasta-tyttö harkintaan! Nasta voisi aloittaa uuden elämän Suomessa vaikka heti.

Nasta etsi aikaisemmin sivuilamme kotia nimellä Vimma.

Katso video Nastasta:

Viipurin koirat - Nasta

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.