Baton

Sukupuoli: uros
Koko: pieni
Syntymäaika: 2010

24.7.2015
Baton saa jäädä nykyiseen kotiinsa.

22.7.2015
Baton on ystävällinen, arviolta noin 5-vuotias mäyräkoirapoika, joka on Viipurissa kotihoidossa ja etsii kotia sieltä käsin.

Baton hylättiin eläinlääkäriklinikalle puolisen vuotta sitten ja paikallinen perhe otti sen omakseen. Yhteiselo kissan kanssa ei kuitenkaan onnistu, joten perhe on päättänyt luopua Batonista ja sille toivotaan kotia Suomesta. Perheen mukaan Baton tulee toimeen lasten ja muiden koirien kanssa.

Baton saa ainakin toistaiseksi asua vielä perheensä luona eikä sen tarvitse elää tarhalla. Batonin isäntä tuli näyttämään poikaa tarhan edustalle ja mekin pääsimme tervehtimään sitä. Vaikka tilanne ja tarhan sisäpuolelta tuleva kova haukunta olivat siitä varmasti jännittäviä, antoi Baton kuitenkin nätisti koskea itseensä ja suhtautui meihin ystävällisesti.

Baton on tottunut elämään kodissa, joten jonkinlainen käsitys sillä varmasti on kotikoirana olosta. On kuitenkin selvää, että kodin vaihdos on iso muutos sille ja sopeutumisessa uuteen kotiin voi mennä hetki. Aikaisempi kokemus mäyräkoirista on plussaa, mutta ei välttämättömyys. Oikean kodin löydyttyä Baton on valmis muuttamaan vaikka samantien.

Batonille on kertynyt ylipainoa ja uudessa kodissa pitäisikin huolehtia, että painoa ei kerry lisää. Batonin nivelet ovat olleet kovilla ja painonpudotus tekisi niille hyvää.

Viipurin koirat - Baton 6.7.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.