Kaia

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 6/2017

8.10.2017
Kaia sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

2.10.2017
Kaia on ystävällinen tyttö, jonka mielestä ihmiset ovat kivoja, mutta sylissä oleminen on kauhean jännittävää! 

Mustavalkoinen kuono kurkkii kopista uteliaasti ilmaa nuuhkien. Pikkuinen Kaia tulee muiden pentujen mukana tarkastuskierrokselle vieraiden jalkoihin ja pörrää siinä innostuneesti häntä heiluen. Kun tulee Kaian vuoro nousta syliin, aavistaa pikkuinen että jotain jännää on tapahtumassa ja pinkaisee kiireesti koppiin piiloon. Sieltä Kaian saa kuitenkin helposti nostettua syliin eikä se räpiköi pois. Ei mene kuitenkaan montaa sekuntia, kun pieni paniikkihepuli iskee ja Kaia pyörii ja pomppii joka suuntaan niin että kunnolliset kuvat jäävät haaveeksi. Ja äkkiä takaisin koppiin piiloon, hui sentään.

Kaia vaikuttaa ystävälliseltä ja kiltiltä tytöltä, mutta kuvaushetki ja sylissä oleminen oli sille vain kovin jännittävää. Kukaan ei varmasti ole kauheasti Kaiaa käsitellyt ja sylitellyt, mutta äkkiäkös Kaia siihen tottuisi, kunhan vain saisi kodin ja pääsisi pois tarhalta. Kaian menneisyydestä ei ole tietoa, mutta vaikka se aavistuksen varovainen onkin, ei se mikään arka metsäläinen ole. Ihmiset ovat Kaiasta kivoja ja se heiluttaa iloisena häntää aidan takaa. Tulevan omistajan on kuitenkin varauduttava siihen, ettei Kaia tiedä kotikoiran elämästä tai taidoista mitään ja kaikkia asioita on lähdettävä opettelemaan alkeista.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.